Routekaart jeugdvoetbal tot aan de winterstop 2020/2021

De Coronamaatregelen vanuit de overheid weer licht versoepeld. Onderlinge wedstrijden waren nog steeds mogelijk maar gaf de jeugdcommissie geen goed gevoel om naast de trainingen ook op zaterdagen te blijven voetballen.

Omdat het aantal besmettingen weer dalen heeft de jeugdcommissie besloten om ook weer voor de zaterdagen tot aan de winterstop een programma samen te stellen. We vinden het belangrijk om de jeugd zoveel als mogelijk te laten voetballen. We trainen dus gewoon door op de doordeweekse dagen maar hebben voor de zaterdagen een gevarieerde mix van techniektrainingen, zaalvoetballen en bijvoorbeeld ook voetgolf waarbij ook nu de JO15 t/m JO19 mogen deelnemen. Hierbij dank aan de Club van 100 voor sponsoring van deze speciale activiteiten. Als klap op de vuurpijl hebben we vrijdag 18 en zaterdag 19 het Valkenmix-toernooi. Invulling van dit toernooi zal afhankelijk zijn van de dan gelden Corona-maatregelen. Het Valkenmix-toernooi wordt begeleidt en geregeld door een aparte groep vrijwilligers.

Het hele schema is te zien middels onderstaande link:

Schema jeugdvoetbal tot aan de winterstop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 15-06-2024
Ochtend
Ati/Kenan Almhmedi
Middag
Opvulplek/Opvulplek

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Simone Feller, 11-06 (28 jaar)
Wouter Dekker, 12-06 (20 jaar)
Collin Lely, 12-06 (19 jaar)
Daan van den Akker, 13-06 (22 jaar)
Mark Borst, 13-06 (41 jaar)
Edwin Hoffer, 14-06 (31 jaar)
Melissa Sijm, 14-06 (29 jaar)
Claudia Kors, 15-06 (29 jaar)
Gerard Koster, 16-06 (59 jaar)
Copyright © 2024 De Valken