Online jaarvergadering, een primeur en vlot verloop

Donderdagavond 26 november vond de algemene ledenvergadering plaats. Dat gebeurde voor het eerst online. Het bestuur had voor deze variant gekozen vanwege de beperkingen van de Covid 19-maatregelen. Zo’n 15 leden namen deel aan deze unieke vergadering. Het bestuur was aanwezig in de kantine, op afstand van elkaar. Verder hadden Jaap Sjerps en Jaap Laan het privilege hierbij aan te sluiten, want voor hen was de digitale deelname niet weggelegd. De vergadering, voor het eerst onder leiding van Siegfried Kok als voorzitter, verliep vlot. Alle aandachtspunten uit het jaarverslag kwamen aan bod en penningmeester Frank Hand kon zelfs een positief resultaat presenteren. Dat geldt echter niet voor de begroting, al is die behoorlijk conservatief opgesteld. Binnenkort volgen de (concept-)notulen van deze jaarvergadering op deze website. Na afloop genoot het bestuur nog even na van deze unieke ervaring en werden de plannen voor de komende tijd besproken. Conclusie: mooie club met toekomst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Guusje Lakeman, 12-07 (12 jaar)
Wilco Kenter, 13-07 (40 jaar)
Jort Besseling, 14-07 (18 jaar)
Jinde Bos, 15-07 (14 jaar)
Rein Groot, 15-07 (21 jaar)
Copyright © 2024 De Valken