Valken-Mix toernooi zaalvoetbal afgelast. Voetbaltrainingen gaan in overleg met trainers door

Naar aanleiding van de persconferentie van gisteravond zijn we helaas genoodzaakt om het Valken-Mix toernooi van aankomende vrijdagavond 18 en zaterdag 19 december voor alle jeugdvoetballers af te gelasten.
Om toch voetbalperspectief te hebben, hebben we de volgende zaken in het vooruitzicht:
-Valken-Remix zaalvoetbaltoernooi op vrijdagavond 22 januari 2021 voor de JO16 t/m JO19. Op zaterdag 23 januari 2021 zaalvoetbal voor de Championsleage t/m JO15 indien de Coronamaatregelen dit uiteraard toelaten.
-Er mag conform de Corona-regels in teamverband voor de jeugd worden doorgetraind. Dit doen we sowieso nog deze week t/m 18 december. Daarna mag dit ook in overleg met de trainers per team. Indien trainers even na deze hectische periode even gas terug willen nemen hebben we daar uiteraard ook respect voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Guusje Lakeman, 12-07 (12 jaar)
Wilco Kenter, 13-07 (40 jaar)
Jort Besseling, 14-07 (18 jaar)
Jinde Bos, 15-07 (14 jaar)
Rein Groot, 15-07 (21 jaar)
Copyright © 2024 De Valken