Kerstwens van het bestuur

Het bestuur van SV De Valken wenst alle (ere)leden, medewerkers, vrijwilligers, Club van 100, sponsors en overige steunbetuigers hele fijne feestdagen met Kerstmis en Oud en Nieuw.

In 2020 hebben we met onze vereniging een bijzonder jaar doorgemaakt, waarbij voetbal en handbal veelal op de tweede plaats stonden. Gezondheid stond bovenaan, ook als het ging om activiteiten op ons prachtige complex met de beperkingen vanwege Covid-19. We staan allemaal te trappelen om in 2021 wel weer veel plezier te mogen beleven aan de sport en alle activiteiten eromheen. Er is overigens van veel mensen toch heel veel inzet geweest om ondanks de beperkende maatregelen zoveel als wel mogelijk was te kunnen doen op de velden.

Vanwege de lockdown kan er deze keer geen nieuwjaarsreceptie worden gehouden. Maar om toch samen iets te kunnen doen, zal op 10 januari de online pubquiz worden gehouden. Meer informatie hierover is te vinden op de website.

Iedereen die De Valken op vrijwillige basis heeft geholpen of die hoe dan ook klaar staat om dit te doen als het weer mogelijk is, heeft een eindejaarspresentje gekregen (of krijgt dat nog) om te laten weten dat ieders inzet zeer gewaardeerd wordt.

Fijne dagen!

Het bestuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Julian Kunne, 18-05 (15 jaar)
Judith Leijen, 19-05 (52 jaar)
Rien Mohle, 19-05 (71 jaar)
Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Copyright © 2024 De Valken