Koning Winter is vertrokken maar de vorst zit nog in de grond

We staan te trappelen om weer buiten te kunnen gaan trainen op het trainingsveld. Vandaag (16/2) is door onze consul het trainingsveld daarom gekeurd. Er zit echter nog te veel vorst in de grond waardoor dit een gevaar voor de spelers is maar ook het veld niet ten goede komt. Vandaag en morgen (17/2) kan er daarom niet worden getraind. Donderdag 18/2 wordt het trainingsveld opnieuw gekeurd. Wacht verdere berichtgeving hierover op deze site af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Manon Bregman, 20-06 (22 jaar)
Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Jesse de Wit, 22-06 (22 jaar)
Copyright © 2024 De Valken