Oproep aan onze betrokken ouders

Vanuit de Valken zijn we uiteraard normaal gesproken heel blij dat ouders van onze sportende jeugdleden betrokken zijn bij onze vereniging. Dit zullen we in normale omstandigheden ook van harte ondersteunen vanuit de vereniging. Echter er is al een tijdje geen sprake van normale omstandigheden sinds de Corona-pandemie.
We merken dat de laatste tijd sinds we weer volop kunnen trainen maar ook weer onderlinge wedstrijden kunnen voetballen er ook toch weer (betrokken) ouders op het sportterrein aanwezig zijn.
Hoe begrijpelijk dit misschien ook is maar willen u nadrukkelijk vragen dit niet te doen omdat dit vanuit overheidswege ook verboden is en ons als vereniging een boete kan opleveren in het toch al zware financieel jaar. De vrijwilligers zoals trainers/coaches of andere personen die een functie hebben op het complex mogen daar uiteraard verblijven en mogen niet in verlegenheid worden gebracht. Samen zorgen we ervoor dat we kunnen blijven sporten en de besmettingen zoveel mogelijk onder controle kunne houden.
Dank voor jullie medewerking en zien ook alle betrokken ouders weer, wanneer het ook weer mag, graag ook weer op ons sportpark.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Johan Dekker, 19-07 (52 jaar)
Robin Vreeker, 19-07 (17 jaar)
Iris Hooijboer, 21-07 (19 jaar)
Sem Pater, 21-07 (14 jaar)
Rick Vroling, 21-07 (26 jaar)
Mirjam Rood, 22-07 (46 jaar)
Copyright © 2024 De Valken