informatie jeugdbestuur en indeling jeugdvoetbal 2021-2022

Afgelopen zaterdag zijn de laatste wedstrijden gespeeld en zijn ook de trainingen afgelopen. Er komt een eind aan een bizar seizoen welke we graag snel achter ons willen laten. We kijken weer vooruit maar niet voordat ik eerst alle vrijwilligers wil bedanken hoe zij met al hun inzet dit seizoen zo goed mogelijk hebben afgerond en onze jeugd toch zoveel als mogelijk hebben kunnen laten voetballen. Dank daarvoor!

Ook goed om te zien dat we weer meer jeugdleden hebben dan vorig seizoen. Dit is voor mij een teken dat De Valken goed bezig is en het ondanks deze bizarre tijden lukt om toch te groeien. Het is voor mij persoonlijk een geruststelling dat ik als jeugdvoorzitter na ca. 10 jaar kan terugtreden in de wetenschap dat de jeugdcommissie er staat en dat mijn taken zijn verdeeld. We hebben samen mooie stappen gemaakt waar ik met plezier naar terug kijk.

We kijken ook weer vooruit en de vrijwilligers van de jeugdcommissie heeft veel tijd en moeite gestoken om in overleg met coaches en trainers weer tot een passende indeling voor komend seizoen te komen. Het voetbalopleidingsplan (zie op deze site) is de basis voor deze indeling waarin we borgen dat iedere speler op haar of zijn eigen niveau met plezier kan voetballen. Iedereen kan en mag een mening hebben over de indeling. Maar ik wil u er aan herinneren dat wij een vereniging zijn. Een vereniging van vrijwilligers en behulpzame en begripvolle ouders die respectvol met elkaar omgaan.

Nadere info omtrent de jeugdbestuur en de teamindeling 2021-2022 kan je inzien middels deze link: jeugdbestuur en teamindeling 2021-2022

Met vriendelijke en sportieve groet

Jeroen Bleeker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 15-06-2024
Ochtend
Ati/Kenan Almhmedi
Middag
Opvulplek/Opvulplek

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Simone Feller, 11-06 (28 jaar)
Wouter Dekker, 12-06 (20 jaar)
Collin Lely, 12-06 (19 jaar)
Daan van den Akker, 13-06 (22 jaar)
Mark Borst, 13-06 (41 jaar)
Edwin Hoffer, 14-06 (31 jaar)
Melissa Sijm, 14-06 (29 jaar)
Claudia Kors, 15-06 (29 jaar)
Gerard Koster, 16-06 (59 jaar)
Copyright © 2024 De Valken