Feestelijk afscheid aftredende bestuursleden

Het algemeen bestuur van SV De Valken heeft donderdag 22 juli op feestelijke wijze in volledige bezetting afscheid genomen van drie bestuursleden met een lange staat van dienst. Met een gezellig etentje beëindigden Marijke Laan, Peter Bakker en Jeroen Bleeker hun bestuursperiode bij onze vereniging. Voorzitter Siegfried Kok sprak warme woorden voor elk afzonderlijk en belichtte daarbij hun belangrijke verdiensten. Tevens overhandigde hij leuke oorkondes van een miniclubtenue met opdruk van de namen en de bestuursperiode.

     

Marijke Laan kwam in 2009 in het bestuur namens de handbalcommissie. Niet alleen heeft ze een belangrijke bijdrage geleverd aan de verbetering van de integratie van de afdeling handbal met de afdeling voetbal, maar ze maakte ook de belangrijke projecten fusiepoging, nieuw clubgebouw en nieuw handbalveld van begin tot eind mee. Tevens stond Marijke borg voor een goede sfeer in het bestuur.

Peter Bakker kwam eveneens in 2009 in het bestuur en deed dat als wedstrijdsecretaris, een functie die vooral in praktische zin zeer belangrijk is om de wedstrijden goed te laten verlopen voor de spelers en dat ook, niet onbelangrijk natuurlijk, onder goede begeleiding van een kundige scheidsrechter. Peter heeft bovendien de nodige technologische verbeteringen in gang gezet om ook op dit gebied als club met de tijd mee te gaan.

Jeroen Bleeker versterkte in 2014 het bestuur en ging namens de commissie jeugdvoetbal direct ambitieus van start met eerst een enquête onder de leden/ouders en daaropvolgend een technisch plan. Een flinke opgave voor Jeroen was om ieder seizoen alle jeugdelftallen te kunnen voorzien van  trainers en coaches, maar dat lukte doorgaans prima. Al met al is het jeugdvoetbal bij De Valken in de bestuursperiode van Jeroen naar een hoger plan getild.

Het was fijn dat na een lange periode van beperkende maatregelen wegens Covid-19 het bestuur op deze wijze gezamenlijk en op een leuke manier het bestuurlijk jaar 2020/2021 met al zijn complicaties van dien kon afronden. Het was de gezelligheid ten top en daarmee bleek maar weer eens hoe leuk het is om De Valken te besturen. En ook dat de vereniging een mooi iets is om op terug te vallen in tijden van gezondheidsproblemen of privéproblemen, want dat speelde bij enkele aftredende bestuursleden ook in hun bestuursperiode. De ambiance in de vereniging en de vaste structuur van het bestuurswerk zijn dan een pluspunt.

Voor mensen die daarvoor belangstelling hebben staat het bestuur natuurlijk altijd open, want richting de toekomst is het van belang dat het bestuur op volle kracht en met input van nieuwe mensen vooruit kan. De avond bij Eetcafé ’t Ken-Net, een trouwe sponsor overigens van onze club, gaf de bestaande bestuursleden in ieder geval weer veel energie voor het aanstaande seizoen, waarin we naar verwachting weer ‘vrij normaal’ kunnen voetballen en handballen, met publiek en een geopende kantine.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Jeffrey Ruitenberg, 25-06 (30 jaar)
Isa Stosz, 25-06 (21 jaar)
Jan Koster, 27-06 (60 jaar)
Nordin van der Werff, 27-06 (17 jaar)
Copyright © 2024 De Valken