Commiss(w)ie? Even voorstellen: De kantinecommissie

Even voorstellen: De kantinecommissie

Hallo allemaal! Wat fijn dat jullie er zijn. Na bijna een jaar Corona eindelijk weer eens reuring in de kantine. De laatste keer in oktober was een topmiddag. Dan zie je wat een club betekent voor het sociale leven. Wij hopen dat dit allemaal spoedig weer terugkeert. Wij zijn de Kantinecommissie. Bestaande uit, Marijke Laan, Sandy van der Werff, Loek Groot, Frank Hand, Bo Hoff en Ruud Kok. Met veel enthousiasme organiseren wij het reilen en zeilen van de kantine. Zo zorgen we ervoor dat elk weekend de bar en keuken bemenst zijn en dat het de inwendige mens aan niets ontbreekt. Daarnaast hebben we komend seizoen al een aantal leuke activiteiten op de planning: een Herfstbockmiddag, Quizzen, Lentebockmiddag en nog wel meer. Wij hopen jullie allemaal te zien in de kantine, de plek om te zijn op zondagmiddag!

Voor ideeën of vragen zijn we bereikbaar via kcdevalken@gmail.com of spreek ons aan in de kantine!

Rubriek: de commiss(w)ie?
De Valken heeft veel commissies die samen de vereniging draaiende houden. De komende tijd stellen we ze aan jullie voor.

Verschillende commissies kunnen een extra paar handen goed gebruiken. Lijkt het je leuk om bij een commissie aan te sluiten of om een activiteit te ondersteunen? Stuur De Valken dan even een berichtje naar postmaster@devalken.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Mirjam Rood, 22-07 (46 jaar)
Tom Besseling, 24-07 (27 jaar)
Dave Laan, 24-07 (15 jaar)
Lisa Mes, 24-07 (19 jaar)
Danique Wiersma, 24-07 (21 jaar)
Gert Feld, 25-07 (57 jaar)
Roel de Wit, 25-07 (21 jaar)
Roy Zwagemaker, 25-07 (33 jaar)
Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken