Dubbele versie: Onze dag als kanjer van de week

Om half 1 werden we ontvangen door Piet en mochten we bij de spelers bespreking in de bestuurskamer zijn. Hier werd de tactiek besproken over hoe er die dag gespeeld werd tegen het eerste elftal van Moc. Na deze bespreking gingen we omkleden om ons klaar te maken voor de wedstrijd. Hier werd keiharde muziek gedraaid om de stemming er goed in te krijgen. Vervolgens mochten we mee het veld op voor de warming up. Wij mochten de keeper inschieten! Vlak voor dat de wedstrijd begon mochten wij aan de Valken 1 voordoen hoe de ballen bij de tegenstander erin moesten. De Valken maakte al snel de openings goal en dat beloofde veel goeds. Halverwege de 1e helft gaf een speler van Moc een harde tackel op een speler van de Valken. Dit gebeurde vlak voor onze dug-out. Dit was gelijk rood. De speler van de Valken kon gelukkig weer verder voetballen. Met 11 tegen 10 man bouwde de Valken de voorsprong verder uit tot 5-0 in de eerste helft. In de pauze gingen we met alle aanwezige kinderen voetballen op het A-veld. Uiteindelijk werd het 7-0 voor de Valken.

Na de wedstrijd mochten we in de bestuurskamer en kregen we een bal die door alle spelers gesigneerd was. De coach vroeg of we volgende week weer als mascotte mee wilde omdat het zo goed ging.

Bedankt valken 1 voor de hele leuke middag!

Groeten Jens Laan

Hallo ik ben Thomas de kanjer van de week samen met Jens

We mochten als eerste in de bestuurskamer een plan bespreken.
Daarna gingen we naar de kleedkamers en gingen we omkleden met muziek en disco. Daarna gingen we opwarmen op het veld.

Toen gingen we met de scheidsrechter naar de scheidsrechters kamer voor een korte bespreking.
Toen gingen we met de twee teams het veld op, Jens en ik voorop.

Toen mochten wij de aftrap nemen. De omroepster maakte een live verslag hiervan.
Toen begon de wedstrijd en we mochten in de dugout zitten. In de eerste minuut werd er al een doelpunt gescoord. Toen werden we verwend met AA, snoep en chips.

Toen het rust was gingen een paar spelers met ons over passen. En toen ze weer het veld op kwamen ging de wedstrijd verder.
Uiteindelijk werd het 7-0 voor De Valken en hadden we een klein feestje in de kleedkamer met champagne! En natuurlijk weer disco!

Met onze ouders mochten we in de bestuurskamer nog iets drinken en kregen we van Piet nog een gesigneerde bal.

Ik bedank alle mensen van het bestuur en Valken  1 voor deze mooie dag.