Grensoverschrijdend gedrag

Sporten bij De Valken doen we bijvoorbeeld voor onze gezondheid, maar vooral voor het plezier dat je er met elkaar aan beleeft. Iedereen die zich voor de club inzet, doet er alles aan om dat laatste doel te bereiken. En gelukkig ervaren de meesten leden en vrijwilligers dat bij ons!

Toch doen er zich situaties voor, waarbij je als speler of vrijwilliger dat plezier even wat minder ervaart. Soms is dat tijdelijk, soms duurt dat gevoel langer. Vaak is dat te wijten aan de manier waarop mensen met elkaar omgaan. Als bestuur zien en horen we niet alles. Jij als speler, trainer of begeleider staat dichter bij de praktijk en maken dit soort situaties eerder mee. Als bestuur vinden we het belangrijk om signalen te ontvangen die dat plezier maken met elkaar in de weg kunnen staan, zodat we er iets mee kunnen doen. Daarom willen we jullie het volgende vragen:

Als je merkt dat er in jouw team spelers, begeleiders of ouders zijn die naar jouw oordeel -voor langere tijd- grensoverschrijdend gedrag laten zien, dan willen we dat graag weten. Je hebt diegene dan al een aantal keer op zijn of haar gedrag aangesproken, maar je ziet geen verandering. Ons advies is: wacht er niet te lang mee. Hoe eerder je iets aan zo’n situatie kan doen, hoe kleiner de kans is dat dat gedrag op enig moment als ‘gewoon’ wordt gezien. Als je zoiets meemaakt, dan kun je dat laten weten via onze vertrouwenspersonen Nop Warmerdam (06-86809952) of Lisette Bakker (06-36545511)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Judith Leijen, 19-05 (52 jaar)
Rien Mohle, 19-05 (71 jaar)
Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Copyright © 2024 De Valken