27 februari Dames 1 – KSV DS1 15:00 in de Banne

Morgen speelt Dames 1 een thuiswedstrijd om 15:00 in de Banne tegen KSV DS1. KSV staat één plek boven Dames 1 (plaats twee en drie), dus het belooft een spannende wedstrijd te worden. Dames 1 kan aanmoediging van het publiek goed gebruiken, dus komt allen!

Balsponsor – Deze wedstrijd wordt gesponsord door de meiden van de B1. De meiden zijn zelf deze week vrij van wedstrijden, maar gaan graag een potje handbal kijken. Hartelijk dank voor het sponsoren!

Lootjes – Er worden weer lootjes verkocht door onze jeugd en er zijn weer leuke/lekkere prijzen te winnen! Deze week bestaan de prijzen uit een high wine/high beer pakket van Eetcafé ’t Ken-Net, een pakketje van Mell’s Haarstyle, een Oliehoorn sauspakket aangeboden door Oliehoorn, een chocoladepakket van Timmerbedrijf de Groot en een spel aangeboden door Mats Boots van Quizbeleving.nl. Vergeet dus niet om contant geld mee te nemen!😉 De lootjes kosten 1 euro per stuk.

Kanjer – Deze week is Emily Groot uit de F1 de kanjer van de week! Hopelijk kan haar eerste doelpunt Dames 1 de overwinning brengen!🍀

Tot morgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Jeffrey Ruitenberg, 25-06 (30 jaar)
Isa Stosz, 25-06 (21 jaar)
Jan Koster, 27-06 (60 jaar)
Nordin van der Werff, 27-06 (17 jaar)
Copyright © 2024 De Valken