Valken 1 pakt volle winst in ’thuisduel’ in en tegen Andijk

Vanwege de regenval ging de thuiswedstrijd tegen Andijk kort geleden niet door. Daarom speelde Valken 1 donderdagavond 10 maart in Andijk tegen Andijk, want Sporting Andijk heeft een hoofdveld met verlichting. Valken schoot uit de startblokken en na 13 seconden lag de bal via Remon Leeuw al in het doel. Het was een prachtige aanval vanaf de aftrap. Sporting Andijk verwerkte deze tegenvaller kranig en daarna liep de wedstrijd gelijk op. Echt gevaarlijk werd de tegenstander echter ook niet. Er kwam een vrije trap en nog een keer een sterke hoekschop, maar dat was het dan ook zo’n beetje. Kor Mantel had na een gevarieerde aanval nog een afstandsschot in petto, maar via de keeper werd bal overgetikt.

In de tweede helft maakte Sporting Andijk de 1-1 en waren er wat jonge invallers. Jasper Buis en Jelle Boon deden het heel aardig voorin. Net op het moment dat Andijk de overhand leek te krijgen nadat ze de gelijkmaker hadden gescoord, maakte Jasper Buis een razendknappe goal waarbij hij vanuit de draai diagonaal de bal laag in de hoek schoot. Loek Groot hield met een knappe redding de voorsprong van Valken even later in stand. In de slotfase werd het verschil gemaakt waarbij Remon Leeuw met prima doelpunten een hattrick bereikte. Zowel de 3-1 als de 4-1 in de slotseconden waren goals waar het aanwezige ’thuispubliek’ van kon genieten. De punten waren verdiend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 15-06-2024
Ochtend
Ati/Kenan Almhmedi
Middag
Opvulplek/Opvulplek

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Simone Feller, 11-06 (28 jaar)
Wouter Dekker, 12-06 (20 jaar)
Collin Lely, 12-06 (19 jaar)
Daan van den Akker, 13-06 (22 jaar)
Mark Borst, 13-06 (41 jaar)
Edwin Hoffer, 14-06 (31 jaar)
Melissa Sijm, 14-06 (29 jaar)
Claudia Kors, 15-06 (29 jaar)
Gerard Koster, 16-06 (59 jaar)
Copyright © 2024 De Valken