Speciale gasten van het bestuur bij De Valken – Kwiek 78

SV De Valken wacht met spanning af wat de succesvolle Gemeenschapsveiling 2022 voor de clubkas heeft opgeleverd. De Gemeenschapsveiling, met een editie in Wijdenes en in Venhuizen, was na een periode met coronamaatregelen deze keer weer live met koperspubliek in De Wiekslag en De Roode Leeuw. Dat waren niet alleen gezellige avonden maar ook het veilingresultaat mocht er zijn, meer dan EUR 80.000, een ongekend bedrag. Aan de Gemeenschapsveiling is een hele organisatie verbonden, waarbij het veilingcomité intensief samenwerkt met de deelnemende verenigingen. Namens SV De Valken waren dit jaar bijvoorbeeld als wijkloper de volgende mensen actief: Elly Sjerps, Irene Lakeman, Carola en John Vriend, Koos Laan en Ron Laan. Veel dank aan deze vrijwilligers, die dit namens De Valken hebben willen doen.

Het Valken-bestuur nodigde bij de thuiswedstrijd tegen Kwiek 78 het veilingcomité uit als gast, ook om het comité daarmee te bedanken voor de enorme inzet. Het gaat trouwens om een groot team (zie www.gemeenschapsveilingvenhuizen.nl) waarvan Johan Groot, Hans Bregman, Michiel Komen en Arjan Boon als vertegenwoordigers met plezier in de bestuurskamer aanschoven. Als ‘opwarmertje’ vertelde het bestuur over de gang van zaken bij De Valken aan de hand van de presentatie over onze ‘mooie en belangrijke dorpsvereniging’. Op dat punt hadden we natuurlijk allemaal een klik met elkaar, want de bestuurskamer zat vol met mensen die zich met liefde inzetten voor het dorp, of dat nu de Gemeenschapsveiling is of een sportvereniging. De Gemeenschapsveiling laat zien wat ons dorp ons waard is. De inzet ervoor en de geweldige opbrengst tonen aan dat we het verenigingsleven (zowel cultureel als sportief) de kerkgemeenschap, het huttendorp, het zwembad, het reddingstation en de Vriendentuin belangrijk vinden. Dank zij dat alles, krijgen Hem, Venhuizen en Wijdenes dat aangename, saamhorige karakter.

Valken moet nog even geduld hebben voor het juiste bedrag, want het veilingcomité is nog druk bezig met de zorgvuldige afwikkeling. We kijken hoe dan ook al weer uit naar de veilingen in 2023!

 De vertegenwoordigers van het veilingcomité (v.l.n.r.): Johan Groot (met zoon Milan), Arjan Boon (met zoon Jelte), Hans Bregman en Michiel Komen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Tom Besseling, 24-07 (27 jaar)
Dave Laan, 24-07 (15 jaar)
Lisa Mes, 24-07 (19 jaar)
Danique Wiersma, 24-07 (21 jaar)
Gert Feld, 25-07 (57 jaar)
Roel de Wit, 25-07 (21 jaar)
Roy Zwagemaker, 25-07 (33 jaar)
Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken