Dank aan balsponsors George en Cisca Besseling

Valken won nipt van DWB en deed dat met de door George en Cisca Besseling gesponsorde wedstrijdbal. Al enige jaren kunnen George en Cisca het eerste elftal met extra belangstelling volgen. Eerst wist oudste zoon Tom als doelman een positie te verwerven bij het eerste, later volgde ook de jongere Giel, die op het middenveld actief is. Tom is mede door blessures niet de vaste keeper van Valken 1 op dit moment, maar weer fit genoeg om ervoor te gaan. Giel is wel een behoorlijk vaste waarde, vaak als basisspeler en anders wel als invaller. In het duel met DWB leverde Giel ook weer veel noeste arbeid en dat was hard nodig tegen deze stugge tegenstander.

Cisca is in het belang van de vereniging al flink wat jaartjes actief in de Wijncommissie, die ook binnenkort weer de opbrengst bekend gaat maken van de net afgesloten wijnactie. Het is, gezien het thema, natuurlijk een gezellige commissie maar ook een belangrijke voor de clubkas vanwege de prachtige bijdrage die voor de clubkas wordt bewerkstelligd. Wat ook alvast leuk is om aan te kondigen is dat er binnenkort een reclamebord van De ToekomstGroep langs het veld verschijnt, met dank aan George die aan dit bekende, veelzijdige bedrijf verbonden is. Zodra het bord er hangt, tonen we in het verlengde van dit bericht uiteraard een foto.

Dank aan de balsponsors George en Cisca Besseling!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Mirjam Rood, 22-07 (46 jaar)
Tom Besseling, 24-07 (27 jaar)
Dave Laan, 24-07 (15 jaar)
Lisa Mes, 24-07 (19 jaar)
Danique Wiersma, 24-07 (21 jaar)
Gert Feld, 25-07 (57 jaar)
Roel de Wit, 25-07 (21 jaar)
Roy Zwagemaker, 25-07 (33 jaar)
Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken