Doe mee met de Loopgroep Valken en blijf fit

SV De Valken kent al vele jaren de zogenoemde ‘Loopgroep’. Op maandagavond van 19.30 tot 20.30 uur traint deze groep mannen en vrouwen onder leiding van trainster Heleen Wildöer op het grasveld van De Valken. Op gras lopen heeft natuurlijk als voordeel dat je niet snel geblesseerd raakt. Het loopprogramma is voor lopers van elk niveau te doen, want iedereen loopt zijn of haar eigen tempo. Zo kent de groep een paar fanatieke lopers, maar in overwegende mate willen de deelnemers recreatief trimmen en daardoor lekker fit blijven in een gezellige sfeer. De af te werken loopjes variëren van week tot week, met uiteraard een verantwoorde warming up en een nuttige cooling down. Ondertussen is er tijd voor een praatje want het sociale aspect is net zo belangrijk als het sportieve.

Wil je ook eens meedoen? Maak vrijblijvend kennis met deze leuke loopgroep door eerst een paar keer mee te doen om te zien of het wat voor je is. Voor meer informatie of specifieke vragen is er een speciaal emailadres Loopgroep@devalken.com

Sommige deelnemers van de loopgroep beleefden in speciale tenues een leuke Hemmeromloop, waar ze een meet-and-greet hadden met de toplopers. Dit dankzij een door Koos Laan (zelf al jarenlang enthousiast lid) gekochte kavel op de Gemeenschapsveiling. Als je dit enthousiasme ziet, dan wil je toch ook meedoen?!. Kom erbij en blijf (of wordt) fit in een gezellige sfeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 15-06-2024
Ochtend
Ati/Kenan Almhmedi
Middag
Opvulplek/Opvulplek

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Simone Feller, 11-06 (28 jaar)
Wouter Dekker, 12-06 (20 jaar)
Collin Lely, 12-06 (19 jaar)
Daan van den Akker, 13-06 (22 jaar)
Mark Borst, 13-06 (41 jaar)
Edwin Hoffer, 14-06 (31 jaar)
Melissa Sijm, 14-06 (29 jaar)
Claudia Kors, 15-06 (29 jaar)
Gerard Koster, 16-06 (59 jaar)
Copyright © 2024 De Valken