Presentatie van de gewaardeerde ‘maandagmiddag dames’

Met trots stellen wij aan u voor: ‘de maandagmiddag dames’ Karin Vriend, Nina Bakker en Christien Haring. Alle drie de dames zijn al lang betrokken bij De Valken. Kinderen op de handbal en de voetbal en zo via kantine diensten, rijden voor de uitwedstrijden e.d. in het vrijwilligerswerk gerold. Christien begon al in oude kantine met de bardiensten. Daar kwam het schoonmaken bij, dit deden  Christien en José Boon. Toen José stopte kwam Karin erbij. Christien en Karin weten niet precies hoe lang ze al schoonmaken maar het moet toch al zeker 15 jaar zijn.  Omdat het in de nieuwe kantine toch allemaal wat groter is hebben de dames Nina erbij gevraagd. Na een weekend vol wedstrijden en gezelligheid wordt op maandagmiddag de keuken, de wc’s, de vloeren en de deuren schoongemaakt. Ook worden de tenues van Valken 1 gewassen. Al met al ongeveer 2 uurtjes werk. Na jaren dit met plezier voor De Valken gedaan te hebben gaan de dames aan het einde van het seizoen stoppen. Daarom doen wij tijdens dit eerbetoon een oproep voor nieuwe dames/ heren die dit stokje willen overnemen, er staat een vergoeding tegenover. Informatie hierover is te vragen via penningmeester@devalken.com.

Voor nu willen wij namens alle gebruikers de dames hartelijk bedanken voor hun jarenlange inzet.

rhdr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Iris Hooijboer, 21-07 (19 jaar)
Sem Pater, 21-07 (14 jaar)
Rick Vroling, 21-07 (26 jaar)
Mirjam Rood, 22-07 (46 jaar)
Tom Besseling, 24-07 (27 jaar)
Dave Laan, 24-07 (15 jaar)
Lisa Mes, 24-07 (19 jaar)
Danique Wiersma, 24-07 (21 jaar)
Gert Feld, 25-07 (57 jaar)
Roel de Wit, 25-07 (21 jaar)
Roy Zwagemaker, 25-07 (33 jaar)
Copyright © 2024 De Valken