Timo Groot tot erelid benoemd tijdens gezellige nieuwjaarsreceptie

Timo Groot is tijdens de nieuwjaarsreceptie bij zijn aftreden als bestuurder tot erelid van SV De Valken benoemd. Na een mooie actieve carrière als speler, heeft Timo Groot ook een prachtige tijd als bestuurslid van de vereniging meegemaakt. Timo deed dit van 1999 tot en met 2022, dus maar liefst gedurende 23 jaar. In die 23 jaar heeft hij zich met ziel en zaligheid voor ‘onze mooie club’ (zoals Timo zelf altijd zegt) ingezet en indrukwekkende resultaten geboekt als portefeuillehouder accommodatie. Immers, na eerst een fase in het oude en inmiddels gesloopte gebouw, volgde de oprichting van het nieuwe clubgebouw en de aanleg van het nieuwe handbalveld. Daarnaast heeft Timo zich met succes ingespannen voor digitale scoreborden, LED-verlichting en robotmaaiers. Al enige tijd draait een robotmaaier proef bij De Valken, maar het ziet er naar uit dat in de loop van 2023 alle velden van De Valken en andere Drechterlandse voetbalvelden worden gemaaid door robotmaaiers.

Voorzitter Siegfried Kok en secretaris Ron Laan, die lange tijd met Timo heeft samengewerkt, spraken mooie woorden over hem, waarna het erelidspeldje werd opgespeld in het bijzijn van zijn hele gezin en nog een afsluitend fotofilmpje werd getoond over de tijd van Timo als bestuurder. Timo was vereerd met deze benoeming en liet in zijn slotwoord blijken het allemaal heel graag en met plezier voor ‘onze mooie club’  gedaan te hebben. En als vrijwilliger blijft Timo bij de club betrokken, waarmee zijn inzet en kwaliteit voor de club behouden blijven.

Hierna volgden nog een paar gezellige uurtjes tijdens de nieuwjaarsreceptie, die al opgeluisterd was door een toespraak van voorzitter Siegfried Kok die via een kwis met rode en groene kaarten de belangrijkste aandachtspunten van de vereniging bij het ingaan van het nieuwe jaar naar voren bracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Judith Leijen, 19-05 (52 jaar)
Rien Mohle, 19-05 (71 jaar)
Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Copyright © 2024 De Valken