Speciale gasten van het bestuur bij De Valken – DWB

Het was een gezellige boel in de bestuurskamer met maar liefst 8 gasten. Rik en Margreet van Dulmen hadden op de Gemeenschapsveiling de kavel om gast van het bestuur te zijn bemachtigd en de ouders van Margreet, te weten Jaap en Nelly Meissen, sloten zich van harte aan. Verder waren er balsponsors van zowel de deze zondag gespeelde wedstrijd tegen DWB als de laatste wedstrijd op 21 mei tegen SSV. Die balsponsors waren Erik en Liesbeth Stammes (tegen DWB) en Frank en Sandra Hand (tegen SSV). De laatste thuiswedstrijd is de feestelijke seizoensafsluiting en doordat Frank en Sandra er deze keer al bij waren, kan het bestuur die dag ook gezellig aansluiten in de  dan ongetwijfeld goedbezette en sfeervolle kantine.

Rik en Margreet en hun medegasten Jaap en Nelly Meissen kennen De Valken maar al te goed. Rik en Margreet deden en doen van alles voor de vereniging maar bij Valken 1 zijn ook hun zonen actief. Deze middag stond Bart op doel en speelde Twan in de verdediging. Luuk is helaas geblesseerd en werkt aan zijn herstel, al is dat een hele toer. Valken verloor weliswaar, maar Bart en Twan speelden wel een prima wedstrijd met hun ouders en opa en oma als speciale gasten langs de lijn. Met de andere genodigden beleefden de kavelkopers een prachtige middag. En ze gingen nog even vol trots op de foto met Bart van Dulmen en Wouter Laan op de schitterende actiefoto die in de bestuurskamer te zien is.

Erik en Liesbeth Stammes zijn met hun zoon Tim als vaste Valken 1-speler vaak als toeschouwer aanwezig bij de wedstrijden van het eerste, maar voor deze keer waren ze als balsponsor ook nog eens speciale gast in de bestuurskamer. Dat vonden Erik en Liesbeth hartstikke leuk en de presentatie van het bestuur over het reilen en zeilen van de vereniging sprak tot de verbeelding. “Wat leuk! We hoorden zo over de Valken dingen die we nog niet wisten. Goed hoor”, aldus Liesbeth, enthousiast als altijd.

Frank en Sandra worden als balsponsor op 21 mei nog apart uitgelicht, maar het was mooi dat ze vandaag er al bij waren en daarom plaatsen we vandaag hun foto ook alvast. Rik en Margreet, Erik en Liesbeth, Frank en Sandra alsmede bestuurslid (tevens gastheer) Ron Laan en zijn vandaag aanwezig vrouw Esther (die er al een kantinedienst met Erik op had zitten) kennen elkaar door en door. Hoe vaak ze elkaar ook zien, het is altijd gezellig, zo ook vandaag en het zal nooit anders worden. Met verder nog gastvrouw Wendy Vroling, de Kanjers van de Week en hun ouders, elftalbegeleider Piet Portegies (die we nog van harte feliciteren met zijn 50e verjaardag) en trainer Gert Feld sloten we de middag ondanks de nederlaag op zeer vrolijke wijze af.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 15-06-2024
Ochtend
Ati/Kenan Almhmedi
Middag
Opvulplek/Opvulplek

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Simone Feller, 11-06 (28 jaar)
Wouter Dekker, 12-06 (20 jaar)
Collin Lely, 12-06 (19 jaar)
Daan van den Akker, 13-06 (22 jaar)
Mark Borst, 13-06 (41 jaar)
Edwin Hoffer, 14-06 (31 jaar)
Melissa Sijm, 14-06 (29 jaar)
Claudia Kors, 15-06 (29 jaar)
Gerard Koster, 16-06 (59 jaar)
Copyright © 2024 De Valken