Valken 4 is kampioen!

Valken 4 kampioen!

Afgelopen zondag was het dan eindelijk zover, na een halfjaar ploeteren, is het kampioenschap in de 6e reserveklasse  een feit. Na een ogenschijnlijk gemakkelijke 5-0 overwinning op HSV uit Heiloo zijn de heren uit het 4e elftal van onze fantastische vereniging (voetbaltak) niet meer in te halen.

De uitslag laat vermoeden dat wedstrijd een makkie was, maar de eerste 30 minuten liet zien dat HSV ons kampioenschap nog in de weg wilde zitten. Nadat Niels de score opende als een ware Ziyech met een fraai schot van buiten het strafschopgebied in de verre hoek en Menno in de 45 +2e minuut met het hoofd de score verdubbelde (na prima voorzet van Erwin) was de wedstrijd gespeeld. De verdediging stond solide en anders staat ons Tom nog op doel, die ons hachje meerdere malen wist te redden. In het tweede deel van de wedstrijd scoorden Koen (net buiten de 16), Tjeerd (van ongeveer de zelfde plaats als Koen) en Marc (keeper uitspelend), waarna het tempo uit de wedstrijd ging en een monster score uitbleef.  

Toen de scheidsrechter het eindsignaal gaf, werd er feest gevierd. Bijzonder attente noot is dat HSV een prachtige bos bloemen en een kratje goud-geel mee had genomen, die we samen op het veld opgedronken hebben. Door het zonnige weer was het ouderwets Nieten op het C-stadion.

De supporters, wederom in grote getalen aanwezig, werden bedankt voor de aanwezigheid en de fijne opvoeding/thuissituatie die zij hebben geleverd of nog steeds bieden.

Volgende week nog een potje voetballen in Middenmeer en dan zit seizoen 2022/2023 erop.

Helaas is dat ook de laatste wedstrijd van super-goalie Tom Wagemaker. Die besloten heeft ons fantastische team te verlaten.  Bedankt voor je bewezen diensten!

Wij wensen jullie allen een geweldige zomer toe. Laat de zonnestralen je kietelen en onthoudt om goed gehydrateerd te blijven.

Tot volgend seizoen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Jesse de Wit, 22-06 (22 jaar)
Joey Boon, 23-06 (23 jaar)
Jeffrey Ruitenberg, 25-06 (30 jaar)
Isa Stosz, 25-06 (21 jaar)
Copyright © 2024 De Valken