Welke ondernemer wil een goed zichtbaar reclamebord bij het handbalveld?

Het handbalseizoen is nog in volle gang. Daarom vragen we aandacht bij ondernemers om komend seizoen sponsor te worden met een reclamebord bij het handbalveld. Er komen wat plekjes vrij. Dit is een prachtige kans voor een reclamebord op een prominente plek in het dorp, want bij iedereen die het Valkencomplex bezoekt valt het oog direct op de ‘boarding’ langs het handbalveld.

Ook bestaande sponsors, met bijvoorbeeld al een bord bij het voetbalveld, komen in aanmerking voor een reclamebord bij het handbalveld. De ‘boarding’ bij het handbalveld heeft een dubbele functie: reclame voor de sponsors en het tegenhouden van de bal die uit het veld raakt. Daarom willen we komend seizoen natuurlijk graag weer een volle ‘boarding’.

Laat deze mooie kans niet schieten! Het gaat om zichtbaarheid bij heel veel spelers en publiek, week in week uit. Interesse kan kenbaar gemaakt worden op het emailadres van de sponsorcommissie: sponsoring@devalken.com, zoals ook te lezen is op het wervingsbord langs het voetbalveld dat op de foto te zien is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Jeffrey Ruitenberg, 25-06 (30 jaar)
Isa Stosz, 25-06 (21 jaar)
Jan Koster, 27-06 (60 jaar)
Nordin van der Werff, 27-06 (17 jaar)
Copyright © 2024 De Valken