Speciale gasten van het bestuur bij De Valken – Kwiek 78

Martin Beemster heeft 25 jaar de rol van ‘webmaster’ vervuld voor de website van SV De Valken. Aanvankelijk ging het om het wel en wee van zijn eigen ‘heldenteam’, maar al vrij snel was sprake van een op de hele vereniging gerichte website. Wat betreft bezoekersaantallen loog het er in de beste jaren van deze website, toen de Social Media nog niet zo in opkomst waren, niet om. Niet in de laatste plaats vanwege de ‘Valken-spelcompetitie’ waar deelnemers de juiste uitslagen in de competitie van Valken 1 konden voorspellen met leuke berichtjes over de bereikte scores, werd er veel op de website gekeken.

Ook het bestuur plaatste veel berichten en zag de website als het ideale informatiemedium van de moderne tijd. De meeste bezoekers waren er op dagen dat het zondag regende en iedereen van minuut tot minuut bleef kijken of de wedstrijd wel of niet door zou gaan. Dat leverde een keer 1200 bezoekers op één dag op! Inmiddels nemen Social Media de overhand en Martin vond het daarom een mooi moment om zijn rol te beëindigen. Voor zijn verdiensten kreeg Martin een mooie bos bloemen van secretaris Ron Laan. Dank je wel Martin voor al die jaren en het plezier en verbinding die je daarmee aan de club en haar leden hebt geboden.

Tegen Kwiek 78 was Martin met zijn vrouw Janneke niet alleen als gast aanwezig, maar ze wilden ook graag de balsponsor zijn. Janneke zelf is ook een voetballiefhebber en speelde ooit in het Valken-shirt, maar nu is ze nog steeds actief op de velden (bij KGB). Bij Valken was ze als ouder ook actief, bijvoorbeeld bij de sinterklaasavonden voor de jeugd, maar ze was tevens betrokken bij het maken van de ‘kledinglijn-foto’ in de hal, die natuurlijk ook nog even aan de orde kwam deze middag. De gesponsorde bal ging overigens maar liefst zes keer tegen het net, keurig verdeeld over beide ploegen. Dank voor de balsponsoring.

Martin had in voorafgaande samenspraak met het bestuur bovendien voor zijn vader Clemens een mooie verrassing in petto. ‘Om half 1 moet je je brood op hebben’, luidde de opdracht. En zo haalden Martin en Janneke de nog van niets wetende vader Clemens en Elly op om de delegatie van speciale gasten nog mooier te maken. Clemens en Elly genoten volop van deze middag en Clemens durfde – en waarschijnlijk volkomen terecht – te beweren dat hij van de toeschouwers van dit moment het eerste elftal het meeste heeft zien spelen. In zijn anekdotes ging dat terug tot het debuut van zijn toenmalige buurjongen Cees Kuip, moet je nagaan. Ook de informatieve presentatie over De Valken vonden de Beemsters heel interessant. Een prachtige middag dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Jesse de Wit, 22-06 (22 jaar)
Joey Boon, 23-06 (23 jaar)
Jeffrey Ruitenberg, 25-06 (30 jaar)
Isa Stosz, 25-06 (21 jaar)
Copyright © 2024 De Valken