Valken moet genoegen nemen met gelijkspel tegen SV Rood Wit Zaanstad

Er stond voor de winterstop nog een competitieduel op het programma, te weten de inhaalwedstrijd tegen SV Rood Wit Zaanstad. De voorgaande speelrondes hadden al laten zien dat het een geduchte tegenstander is, die in staat is tot goed voetbal. Dat bleek ook wel op deze middag. Maar ook bleek dat de Zaanse ploeg niet makkelijk een doelpunt maakte, want enkele grote kansen werden gemist of goed gered door Valken-doelman Joost Volten, waarbij ook zelfs een keer de paal geraakt werd.

Voor Valken gold eigenlijk het zelfde. Voetballend was het minder verfijnd van de thuisploeg maar er werd naar hartelust gestreden op het veld en dat leverde ook Valken best wat behoorlijke kansen op. Vooral Michael Helfensteijn had enkele keren de treffer kunnen maken, maar het lukte de goalgetter dit keer niet. Ook Rick Boon kwam in scoringspositie in de tweede helft na een mooie combinatie-aanval, maar de ijverige spits wachtte te lang met de afronding en zo kon de uitstekende keeper van Rood Wit Zaanstad ook deze kans onschadelijk maken. Niels Timmer had nog een geweldig schot van buiten de zestien maar de redding van de Zaanse keeper was net zo geweldig, zoals hij ook al een redding met een ongekende reflex in de eerste helft had verricht bij een schot hoog in de korte hoek van Joris Molenaar. Niels Timmer werd vanwege zijn spel en drive in het veld de ‘man of the match’, al kende de wedstrijd eigenlijk geen echte uitblinker.

Na de winterstop speelt Valken op 21 januari tegen MOC.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Johan Dekker, 19-07 (52 jaar)
Robin Vreeker, 19-07 (17 jaar)
Iris Hooijboer, 21-07 (19 jaar)
Sem Pater, 21-07 (14 jaar)
Rick Vroling, 21-07 (26 jaar)
Mirjam Rood, 22-07 (46 jaar)
Copyright © 2024 De Valken