Mini Champions League verwelkomt ToekomstGroep als nieuwe sponsor!

Aan de Champions League wordt deelgenomen door spelertjes (jongens én meisjes) van de verenigingen WSW, De Valken, Woudia en SC Spirit ’30. De spelertjes (vanaf 5 jaar) spelen hun wedstrijdjes in de arena’s van genoemde Drechterlandse clubs. Zij spelen op een klein veldje, afgezet met plastic hoedjes, vier tegen vier. Als beide teams veel wisselspelers hebben kan er ook worden gekozen voor vijf tegen vijf. Vrijheid, blijheid. Het spelplezier staat voorop.

𝗧𝗲𝗮𝗺𝘀 𝗰𝗼𝗺𝗽𝗹𝗲𝗲𝘁 𝗶𝗻 𝗵𝗲𝘁 𝗻𝗶𝗲𝘂𝘄

Dit is precies wat de ToekomstGroep aanspreekt. Jonge spelertjes (de toekomst van de clubs) een podium bieden om lekker laagdrempelig te sporten en bewegen. Want bewegen is gezond en dat doe je het beste in de buurt, kort bij elkaar zodat je snel in beweging komt. Zo creëer je het fundament voor morgen.

ToekomstGroep is sinds januari de nieuwe sponsor van de Mini Champions League. Zij volgen daarmee Koburg BV op die dit meer dan vijf jaar hiervoor heeft gedaan en die de organisatie veel dank is verschuldigd. De deelnemende team zijn vanaf vandaag compleet in het nieuw gestoken en lopen nu rond in tenues van illustere clubs als FC Bayern München, Real Madrid, PSG en Barcelona. Uiteraard prijkt de naam en het herkenbare logo van de sponsor zowel op de borst als op de rug.

Namens ToekomstGroep waren George Besseling en Frank Zwaan aanwezig om de nieuwe tenues te overhandigen aan de coördinatoren van de Mini Champions League. Heel mooi de dat de ToekomstGroep hiermee iets terug kan doen voor de gemeenschap en het gezond bewegen van de jongste jeugd. Wij danken hen dan ook voor het gestelde vertrouwen in onze clubs en hopen op een mooie en langdurige samenwerking.

Veel dank namens SV De Valken aan Spirit ’30 voor de goede samenwerking bij de openingsronde van 2024 en de introductie van de nieuwe tenues en sponsor. Hieronder enkele foto’s. Voor veel meer mooie plaatjes kunnen we verwijzen naar de website van Spirit ’30 (www.spirit.30.nl).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Mirjam Rood, 22-07 (46 jaar)
Tom Besseling, 24-07 (27 jaar)
Dave Laan, 24-07 (15 jaar)
Lisa Mes, 24-07 (19 jaar)
Danique Wiersma, 24-07 (21 jaar)
Gert Feld, 25-07 (57 jaar)
Roel de Wit, 25-07 (21 jaar)
Roy Zwagemaker, 25-07 (33 jaar)
Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken