Valken naar finale nacompetitie door 1-2 winst op VZV

In de tweede ronde van de nacompetitie trad Valken aan tegen VZV uit Velserbroek. VZV speelde niet op eigen veld maar wel dichtbij op het veld van RKVV Velsen, dit vanwege al ingezet onderhoud. Het werd een spannend duel, bekeken door weer veel afgereisde Valken-supporters en gevolgd op X (Twitter) waarop met hulpverslaggevers het wedstrijdverloop kon worden weergegeven. Valken trok aan het langste eind door min of meer de enige echte kansen goed te benutten. Dat waren er twee. In beide gevallen was Niels Timmer de aangever, zodat Twan van Dulmen en de in de tweede helft ingevallen Alain de Leth met het hoofd konden scoren. Daarmee werd de 1-0 die op het scorebord was gezet door VZV omgezet in een 1-2 voorsprong en die hield Valken in stand tot het einde.

Keeper Joost Volten was goed op dreef, zoals al een tijd het geval is en ook Lorenzo van de Beek speelde een ijzersterke wedstrijd waarbij hij het fysieke duel niet schuwde maar wel toelaatbaar afwikkelde en dus zonder geel. Een echt slot op de deur. Helaas verliet Rick Boon het veld met een blessure.

In de finale – waarover zo snel mogelijk verdere informatie – komt Valken tegenover Rood Wit Zaanstad te staan en dat is een loodzware opgave. Rood Wit Zaanstad won in de slotfase van de competitie met 4-2 van Valken en ook daarna bleef het team vooral aan de winnende hand, waardoor het nog boven Valken eindigde in de 4e klasse B. In de tweede ronde van de nacompetitie werd RKEDO met maar liefst 7-0 uitgeschakeld. Maar wat vooral duidelijk is: Valken gaat in de finale volop de strijd aan aan om een plek in de 3e Klasse.

1 thought on “Valken naar finale nacompetitie door 1-2 winst op VZV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Claudia Kors, 15-06 (29 jaar)
Gerard Koster, 16-06 (59 jaar)
Aaron Broersen, 17-06 (13 jaar)
Niels Laan, 17-06 (31 jaar)
Copyright © 2024 De Valken