Wie wil de bal sponsoren bij Valken 1?

Zondag 16 juni a.s. strijdt Valken 1 om een plek in de Derde Klasse. Wat zou dat een mooi resultaat zijn! Maar Derde of Vierde Klasse, het maakt niet uit voor de mogelijkheid om de balsponsor te zijn in het seizoen 2024/2025 bij wedstrijden van het eerste voetbalelftal. Balsponsoring kost EUR 50 en daarmee steun je natuurlijk de club, vooral bij de aanschaf van…je raadt het al: nieuwe ballen.

Als je de balsponsor wilt zijn, alleen, samen, of met je familie dan wel met je bedrijf, dan kun je je aanmelden per email op sponsoring@devalken.com Bij de finalewedstrijd van zondag is Ron Laan aanwezig namens de sponsorcommissie en dan kun je ook bij hem terecht voor vragen en/of aanmelding voor deze zeer gewaardeerde steun aan de club.

1 thought on “Wie wil de bal sponsoren bij Valken 1?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Guusje Lakeman, 12-07 (12 jaar)
Wilco Kenter, 13-07 (40 jaar)
Jort Besseling, 14-07 (18 jaar)
Jinde Bos, 15-07 (14 jaar)
Rein Groot, 15-07 (21 jaar)
Copyright © 2024 De Valken