Wie speelt tegen wie?

Hier een kort overzicht van de te spelen wedstrijden van de teams van De Valken komende zondag.

Het 1e gaat op bezoek in Spanbroek bij de buren van Dirk Scheringa, VVS ’46. VVS ’46 is sinds dit seizoen ook in het bezit van een (2e hands) tribune, dit tot tegenzin van eerder genoemde Scheringa. Valken 1 speelt zondag de eerste wedstrijd van het seizoen. Vorige week tijdens de opening van het seizoen was men vrij omdat er een oneven (11) aantal ploegen in de poule zit.

Wel werd er nog een oefenwedstrijd gespeeld tegen RCZ uit Zaandam. Deze werd met 2-1 gewonnen door goals van Lennard Groot en Peter Bakker. VVS ’46 speelde vorige week wel voor de competitie. Zeer teleurstellend verloor men met maar liefst 3-0 bij De Rijp, inderdaad de ploeg van Mark Vis. VVS zal dan ook gebrand zijn op een goed resultaat hetgeen tot een leuke pot voetbal kan leiden.

Het 2e gaat in Medemblik op bezoek bij MFC 2. Vorige week wist het 2e het eerste punt binnen te slepen tegen SVW ‘27 3 en nu gaat die jacht verder. MFC 2 verloor vorige week in Castricum met 4-2 van Vitesse ’22 3. Dus ook zij zullen getergd zijn.

Valken 3, dat vorige week van Hollandia 6 2-4 klop kreeg gaat op bezoek in Wervershoof bij VVW 3. Deze geel-zwarten speelden de week ervoor in Enkhuizen tegen West Frisia DP 3. Dit liep voor hun uit op een deceptie, 7-3. Dus wederom een moeilijke wedstrijd voor Valken.

Het 4e won vorige week tegen Zouaven 8 met 4-0 gaat ook op bezoek in Wervershoof, zij het bij het 7e. Dat team won met maar liefst 2-10 (!!) van Woudia 2. Dit wordt dus een hele zware dobber voor Valken 4.

De helden spelen om 12:45 in het C-stadion tegen Always Forward 8. Vorige week wisten de helden in Midwoud tegen MOC 4 de verdiende 3 punten mee te nemen. 2-4 winst dankzij Hessel Bossch (3x) en Zeger Davidzon. Ook Forward won. Tegen het 8e team van VVW wonnen zij met 4-1. Dit belooft dus een kraker te worden, zoals dit ieder het geval is tegen de sympathieke Horinezen.

De veteranen krijgen om 11:00 hun leeftijdsgenoten van Zuidermeer op bezoek. Daar waar de oudere Valken-mannen met 3-0 verloren van het 2e veteranenteam van Forward kwam ook Zuidermeer niet tot winst. Zij kregen met 3-7 klop van HSV.

Tot slot de moiden. De dames moeten in hun mini-competitie om 14:00 in Schagen tegen de meiden van SRC aantreden. Een goede voorbereiding (beker) ten spijt verloren de dames vorige week met 1-4 van het Langedijker dames-team van LSVV. De komende tegenstander deed het al niet veel beter door met 7-1 van MFC te verliezen.

Om een uur of 4 weten we alles.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Dion Bouwman, 27-07 (20 jaar)
Bry? le Blanc, 29-07 (21 jaar)
Nomi Stheins, 29-07 (19 jaar)
Lieke de Wit, 29-07 (15 jaar)
Anne de Groot, 30-07 (29 jaar)
Copyright © 2024 De Valken