Winst, verlies, winst, verlies, winst en winst.

Het zondagvoetbaloverzicht begint vandaag in Spanbroek.

Valken 1 speelde daar de eerste wedstrijd van het seizoen. Vooraf zou dit een moeilijke wedstrijd kunnen worden. VVS verloor namelijk de eerste wedstrijd tegen De Rijp met 3-0 en tevens had men vandaag een feestelijke dag door de opening van hun nieuwe tribune.

Echter, de mannen van Wim de Haart dachten hier heel anders over. Zo niet Mike Leegwater. Hij vertrok met de noorderzon naar huis nadat hij kreeg te horen dat hij wissel stond.

Gelukkig had dit geen invloed op het spel van de rood-groenen. Valken 1 was heer en meester in Spanbroek. Vele kansen werden gecreëerd – en velen ook gemist.

Toch wint Valken na een spatzuivere goal van Lennard Groot met 0-1.

Valken 2 daarentegen haalde vandaag geen punten. Uit in Medemblik tegen MFC 2 werd het 1-0 voor de gastheren. Ondanks een overwicht en doelrijpe kansen voor de 11 van Harry Sierkstra lukt het niet om te scoren.

Van Valken 3 weten we helaas niet wat de uitslag is.

Van Valken 4 daarentegen weten we het wel. Zij winnen na een 0-1 ruststand met 1-4. Een keurige prestatie van het 4e.

De helden van Valken 5 weten helaas niet te winnen. Ondanks doelpunten van Zeger Davidzon en Martin Beemster wordt het 2-6 voor de gasten uit Hoorn, Always Forward 8.

De veteranen weten gelukkig wel weer te winnen. Na een 1-2 ruststand winnen de oudere garde met nieuwe doelman Gerrit Redeker met 5-2.

De dames tenslotte, winnen met 1-2 in Schagen van de meiden van SRC. Met de rust was de stand nog 0-0. Na een 1-0 voorsprong van de gastdames weet Valken snel 1-1 te maken om vervolgens alsnog met 1-2 de 3 punten mee naar Hem/Venhuizen terug te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Dion Bouwman, 27-07 (20 jaar)
Bry? le Blanc, 29-07 (21 jaar)
Nomi Stheins, 29-07 (19 jaar)
Lieke de Wit, 29-07 (15 jaar)
Anne de Groot, 30-07 (29 jaar)
Copyright © 2024 De Valken