F1, ietwat overdreven (doelsaldo 5 wedstrijden 52 – 4)

Hallo leesboppers, met een flinke zon in m’n gezicht maar ff achter de computer gekropen. Wat een zomer,het kan niet stuk dit jaar. Ook op het Valken veld geeft dit wat extra’s, mooi weer, veel voetbal, en ook veel publiek. ’s ochtends 10.00 eerst de MP (mini pupillen) bekeken, als je genieten wil van de basis, moet je zeker eens komen kijken, prachtig gewoon.
Om 11.00 de wedstrijd van de F1 tegen KGB F2. Het begin was wat stroef, maar al gauw wisten we de goal van KGB te vinden. We lieten de jongens (en meisjes) uit Bovenkarspel alle hoeken zien. Het verschil was (weer) veel te groot. De teller bleef staan op 10 voor en 1 tegen.
Nu vijf wedstrijden gespeeld, 52 doelpunten voor en 4 tegen. De jongens beginnen al een beetje te mopperen dat het makkelijk gaat.
Ik hoop dat we binnenkort iets zwaarder ingedeeld kunnen worden. Komende zaterdag thuis, 11.00 uur tegen VVW F3, deze jongens verloren vorige week met 9-0 van KGB (waar wij dus 10-1 van wonnen…….)
Voordeel van de F1 dit jaar is dat ze als team lekker blijven voetballen. Ik ben bang dat het telraam weer mee moet volgende week.
We zullen zien, tot zaterdag!
gr.
Corrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Aaron Broersen, 17-06 (13 jaar)
Niels Laan, 17-06 (31 jaar)
Manon Bregman, 20-06 (22 jaar)
Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken