Mededeling bestuur aangaande Oud Papier

Wijziging inzamelsysteem oud papier

Tot 1 januari blijft alles bij het oude. Tweemaal per maand op de eerste en derde vrijdag van de maand halen de senioren van De Valken het oud papier op met behulp van de auto’s van Roele De Vries Recycling. Per jaar gebeurt dit 24 keer (2x 12).

Om de auto’s efficiënter te kunnen inzetten en om nog meer oud papier in te zamelen willen het CAW als subsidiegever en Roele De Vries als afnemer naar een strak en duidelijk ophaalschema van 1x per 14 dagen. Dat voorkomt ook dat het papier in de z.g. 5e week per abuis aan de weg wordt gezet wat tot zwerfvuil zou kunnen leiden. Dit jaar waren dat de dagen 31 jan, 30 mei, 29 aug en 31 okt.

Voor onze vereniging komt dat erop neer op De Valken vanaf 1 januari op de vrijdag in de week met een oneven nummer, te beginnen in week 1 (= 2-1-2004), gaat ophalen. Het gevolg is dat het aantal ophaalbeurten op jaarbasis met 2 omhoog gaat naar 26. Het zal wennen zijn. Nu weet ieder elftal in welke maand ze aan de beurt zijn. Dat wordt straks anders. Valken 4 zal het spits afbijten in januari. Zij zullen in week 1 en 3 moeten aantreden. Het vijfde in week 5 en 7 etc. Wij zullen hier veel aandacht aan gaan besteden.

Voor Vada zal het zelfde gaan spelen. In Wijdenes en Schellinkhout blijft bij wijze van uitzondering alles bij het oude.

Piet Boon
Bestuur SV De Valken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Judith Leijen, 19-05 (52 jaar)
Rien Mohle, 19-05 (71 jaar)
Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Copyright © 2024 De Valken