Uitnodiging voor de aftrapbijeenkomst bij Hollandia

Aftrapbijeenkomst voor pupillen-begeleiders, -trainers en (technisch) jeugdcoördinatoren.

Ouders mogelijk is het bezoek net dat stapje dat u nodig hebt om u over de drempel te helpen om leider of trainer te worden bij een van de jeugdteams waar uw zoon of dochter in speelt!

Want op vrijdag 26 september vindt van 18.30 tot 21.30 uur bij Hollandia in Hoorn een bijeenkomst plaats voor leiders, trainers en coaches die bij de pupillen actief zijn.
De KNVB organiseert voor het tweede jaar deze aftrapbijeenkomst in onze regio Noordkop onder leiding van de regio-coach Ton Korevaar en KNVB docent Marius Privee. Belangrijkste doel is aan de hand van een demonstratietrainingen de aanwezigen te laten zien hoe op een leuke en leerzame manier trainingen kunnen worden verzorgd voor pupillen (van D-pupillen tot mini’s) door mensen zonder trainerservaring.
Op deze avond wordt een demonstratietraining gegeven met F pupillen en wordt er een wedstrijd gespeeld met E pupillen (van 4:4 naar 7:7).
Een pupillentrainer die vorig jaar aanwezig was drukte het als volgt uit: ,,Na afloop denk je: hé, zo kan het dus ook.”
Na de pauze is er een terugblik van wat er op het veld is gedemonstreerd en wordt er ingegaan op de mogelijkheden van opleidingen die kunnen worden gevolgd en wat de rol van de regiocoach is in uw regio.
Voor alle bezoekers van de aftrapbijeenkomst ligt een pakket klaar met nuttige en handige informatie. Informatie over deze bijeenkomst is te krijgen bij Jaap Vlam onder telefoonnummer 0228-543330.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Dion Bouwman, 27-07 (20 jaar)
Bry? le Blanc, 29-07 (21 jaar)
Nomi Stheins, 29-07 (19 jaar)
Lieke de Wit, 29-07 (15 jaar)
Anne de Groot, 30-07 (29 jaar)
Copyright © 2024 De Valken