Voorbeschouwing Valken – Oosthuizen excl. voor DeValken.com

DE VALKEN – Oosthuizen

Zondag 21 september 2003 – aanvang 14.00 uur

Wij heten u van harte welkom op ons fraaie sportcomplex De Drieban in Hem.

Voor het 1e elftal in het seizoen 2003-2004 in de 4e klasse KNVB staat de 2e wedstrijd op het programma. Terwijl wij j.l. zondag een terechte 0-1 overwinning op VVS’ 46 uit Spanbroek behaalden zullen wij in onze 1e thuiswedstrijd opnieuw vol aan de bak moeten tegen Oosthuizen.
Een thuiswedstrijd die zich zal afspelen op het prachtige A-veld dat na de renovatie in de afgelopen zomermaanden er bij ligt als een heerlijk groen biljartlaken.
Mijn inziens zal dat het spel van ons team ten goede gaan komen.

Onze tegenstander wist zich vorig seizoen ternauwernood te behoeden voor degradatie.
Opvallend is dat wij hier enigszins aan hebben meegeholpen; tenslotte geef je met een 0-0 in de uitwedstrijd en 0-1 nederlaag in de thuiswedstrijd maar liefst 4 punten weg. Voorlopig staan zij op de laatste plaats met nul punten uit 2 wedstrijden en een opvallend negatief doelsaldo van min 10.
Dit alles heeft natuurlijk te maken met de 8-0 nederlaag in hun 1e wedstrijd tegen het uit de 3e klasse gedegradeerde Always Forward. Vanuit de 5e klasse zijn Spartanen en West-Frisia DP er bijgekomen.

Zelf zijn wij na een redelijke voorbereiding de competitie gestart onder leiding van de nieuwe trainer Wim de Haart die hiervoor bij De Rijp werkzaam is geweest. Zelf heeft hij gevoetbald bij Blauw Wit en Telstar en is trainer geweest van o.a. Sportclub Sloten, assistent bij hoofdklasser DWV en de jeugd van FC Voorland. Hij heeft een jong team tot zijn beschikking die versterking heeft gekregen van routinier Gerard Laan (ex-Vada). Natuurlijk is het afwachten maar wij voorspellen u een mooi, spannend maar bovenal een sportief en succesvol seizoen.

Er is van alles mogelijk in de voetballerij en zullen wij zien of Oosthuizen opnieuw zal proberen om van onze ploeg punten te pakken, echter uitgangspunt van de ploeg van trainer Wim de Haart is en blijft natuurlijk altijd om de punten in Hem-city te houden.

Wij wensen u een fijne ‘zonnige’ voetbalmiddag en natuurlijk een gezellig samenzijn in onze kantine tijdens de rust en na afloop van de wedstrijd met een rustgevend muziekje.

Met rood groene groet,
Der Weisse LaNovic

Bezoek ook onze site: www.DeValken.com met altijd het laatste nieuws van onze vereniging, uitslagen, nostalgie en natuurlijk de tussenstand van DeValken.competitie.

Programma:
Zondag 21 september 2003 – aanvang 14.00 uur.

De Valken – Oosthuizen
Volendam – VVS’46
De Rijp – West-Frisia DP
Alw. Forward – RKEDO
Grashoppers – Spartanen
Spirit’30 vrij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Aaron Broersen, 17-06 (13 jaar)
Niels Laan, 17-06 (31 jaar)
Manon Bregman, 20-06 (22 jaar)
Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken