Valken C1 wint

Valken c1 wint belangrijk duel

Het verslag van vorige week heeft de site niet bereikt. Vorige week werd er gelijk gespeeld tegen Asonia, 3-3. Wil de C1 meedoen met de het bovenste rijtje dan moest er tegen de Zouaven gewonnen worden.

Onder tropische omstandigheden begon het duel in Grootebroek, waar ook ex-Valkenspelers op landelijk niveau actief waren. Valken begon traditioneel slap en had zo met 2-0 achter kunnen staan. Gelukkig ging Zouaven slecht met de kansen om en bleef het 0-0.
Valken kreeg ook kansen, maar kon niet scoren, dit lukte pas nadat een strafschop uitstekend werd ingeschoten door Chris, die keihard werkte op het middenveld, 0-1. Daarna riante mogelijkheden die net niet werden benut. Rust 0-1. Na rust pakte de Valken dde zaken goed op en scoorde Rick 0-2.Alles leek goed totdat een moment van slecht inspelen en daarna slecht verdedigen de stand zomaar weer op 1-2 kwam.
Spannend! Zouaven voelde mogelijkheden en gaf meer druk, zonder echt gevaarlijk te worden. Invaller Edwin Fideler maakte aan alle onzekerheid een einde.
Eerst bereidde hij de 3-1 voor(Marcel) en later maakte hij de 4-1. Klasse!!. Een verdiende overwinning, er werd hard gewerkt en kunnen we ons opmaken voor de topper tegen Always Forward.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Aaron Broersen, 17-06 (13 jaar)
Niels Laan, 17-06 (31 jaar)
Manon Bregman, 20-06 (22 jaar)
Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken