B junioren weer op dreef!!!!!!!

Na vorige week het verlies tegen Spirit al te hebben weggespoeld met 15 doelpunten deden de mannen het deze week nog eens dunnetjes over tegen Spartanen B1.
Op een achterafveldje waar het gras bij Jan Boon tot aan zijn oksels stond moest het gaan gebeuren vandaag
maar dat er ook een scheids nodig is om te voetballen wilde de man zelf ook graag weten want ondanks dat iedereen de man zei dat de bal echt veel te zacht was wilde hij de bal die ook nog eens door de leiding van Valken was opgepompt niet verwisselen en moesten we verder met de veel te zachte gummibal.
Maar oke dan doen we dat en gingen vol op de aanval wat al snel resulteerde in een hoge druk in de zestien bij Spartanen en hem pardoes in eigen doel schoten 0-1. Daarna een zwak Valken die in het tempo van de Spartanen meegingen tot er bij een corner van Niels attent werd gereageerd door Tim en met een streep achter de doelman werd gedeponeerd 0-2. Valken was vanaf dat moment heer en meester en maakte er voor de rust nog eens 3 en stond het dus
0-5. Door de leiding in de rust er op gehamerd dat we het tempo hoog moesten houden en met drie verse wissels gingen we er vol tegen aan.
En inderdaad een prima tweede helft met een goede inzet werden er nog 7 doelpunten aan toegevoegd: 0-12
Daarvan werden er 5 gemaakt door Tim en een hele fraaie van Joep met hoofd(mooie voorzet van Joost).
Ook Jan Boon kwam los toen hij mams zag en soleerde door de hele verdediging heen van Spartanen en maakte het bekwaam af!!!Jongens prima gebald en volgende week vreten we Wiron op!!!