Monsterzege Valken 1, rest niet overdreven

Valken 1 speelde vanmiddag tegen de nu al gedoodverfde degradatiekandidaat v.v. Oosthuizen uit de gelijknamige plaats. Verloor Oosthuizen in de 1e competitiewedstrijd al met 8-0 van Always Forward, vandaag werd het nog erger voor de wit-zwarten. Valken walst met 9-0 over de tegenstander heen. Lennard Groot wist 4 maal doel te treffen, Martijn Meester lukte dit 2 keer en Patrick van Veen, John Bleeker en Peter Bakker haalden alledrie eenmaal het net.

Het 2e speelde voor Valken 1 op het vernieuwde hoofdveld. Tegen de koploper LSVV 2 behaalde Valken 2 een keurige 0-0. Kansen om te scoren waren er aan beide kanten legio. Vooral in de eerste helft werd het 2e overlopen. In de 2e helft kwamen er meer kansen. Ballen op de paal, net over het kruis, een penalty voor LSVV die niet gegeven wordt. Alles zat erin in deze spannende pot.

Valken 3 stond met rust tegen SEW met 1-0 voor. De eindstand is vooralsnog onbekend.

De helden blameren zich wederom. Met 6-2 gaat de uitwedstrijd tegen KGB 8 verloren, na een 5-1 ruststand. Mark Appelman (met rechts!) en Peter Dekker vanaf 11 meter zijn de doelpuntenmakers aan Hemmer zijde.

De dames moesten ook tegen v.v. Oosthuizen. In Oosthuizen wisten de meiden echter niet te winnen. Met 3-2 gaan ze het schip in.