Helaas: Alleen het eerste verliest.

Helaas, het eerste verliest vandaag in Enkhuizen tegen West-Frisia DP met 2-1. Al voor rust had Valken 1 met 0-2 voor moeten staan maar het mocht niet baten. Toch komt Valken 1 wel op een 0-1 voorsprong. Het doelpunt aan Hemmer zijde komt van Gerard Laan. Een actie van Lennard Groot waar hands en een overtreding voor nodig zijn geven de kans aan de routinier. Vlak daarna wordt het 1-1 en het is Heijme Vis die helaas de overwinning aan de rood-geel gekleurden schenkt.

Het 2e haalt weer een puntje. Uit in Den Helder tegen W.G.W. 2 wordt het 2-2. Na een 0-2 voorsprong wordt er toch nog een overwinning weggeven. Helaas want Valken 2 was veel en veel beter. Doelpuntenmakers: Een Heldersche speler (dus eigen doelpunt) en Mark Ruiter.

Valken 3 wint in Grootebroek tegen Zouaven 5 met 0-2.
Valken 4 wint ook, volgens DeValken.com met 2-6.

De helden speelden de kraker tegen Vada 4. Natuurlijk wint Valken 5. Al na 52 seconden lag de bal achter Ed van Dijk. Martin Beemster zorgt voor de 1-0. Voor rust Peter Dekker en Zeger Davidzon voor de 3-0. Na rust nog 2 keer Zeger en zo wint Valken 5 met 5-1, ze gunnen Vada ook nog een goal.

De veteranen met doelman John Ballon in de 2e helft winnen tegen St. Adelbert. Met 3-1 is het onderbezette team toch de meerdere over de gasten uit Egmond-Binnen.

De dames tot slot. Zij speelden tegen de koploper keurig 1-1 gelijk. Na een 0-1 ruststand wordt na rust toch de stand gelijk getrokken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Aaron Broersen, 17-06 (13 jaar)
Niels Laan, 17-06 (31 jaar)
Manon Bregman, 20-06 (22 jaar)
Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken