A1 vrij, B1 weer sterk!!!!!!

De A1 voor de tweede week vrij (bravo KNVB om in een poule van tien elftallen er elke week twee vrij te geven)maar de B1 moest wel en dat was weer een feestje!!. Om 10.30 uur in Hem-city aantreden tegen Wiron B1 die ergens in de middenmoot rondhangt. Vanaf de aftrap was het wel duidelijk dat het geen vreselijk slecht elftal was en dat de mannen aan de bak moesten.Maar dat gebeurde dan ook want na enkele minuten was het al 2-0 voor de Valken-boys.Toch moest er achterin af en toe stevig worden ingegrepen bij de spaarzame uitvallen van Wiron dat vond ook onze grote, kleine man Edwin Videler(keeper)die zijn strafschopgebied verliet om een Wiron-speler onder het gras te stoppen.Dit lukte hem prima(zonder iemand te blesseren)en wij langs de kant dachten aan een rode kaart maar de scheids was mild en gaf een 5 minuten straf hetgeen betekende dat onze tweede man achter Edwin, Jos Kraal op doel moest en geloof het of niet maar ook nog eens een wereldredding maakte!!
De rust werd gehaald met een 5-0 voorsprong.
Na de rust drie verse wissels en de ene na de andere mooie aanval werd op de mat neergelegd en dat resulteerde in nog eens 4 doelpunten dus 9-0!!!
6 daarvan werden gemaakt door Timmie die daarmee volgens paps toch nog zijn avondeten verdiende!!
Wederom een prima partij jongens en nu is het van belang om minstens dit nivo vast te houden en te gaan werken aan een iets sneller wedstrijdtempo.

Complimenten van trainer en begeleiding!!