F1 –> das ff andere koek, tot de laatste minuut spannend

Ha die leesboppers,
Dat was me effe een weekje voor de mannen, eerst het bericht dat de training voortaan naar de avond gaat, vervolgens het bericht dat we naar de hoogste klasse gepromoveerd zijn van de F-pupillen, dan een weekje niet voetballen, woensdag avond voetballen in het donker, in de regen, spannend allemaal. En dan de wedstrijd, op zaterdag middag om kwart voor 1, weer even wennen,zomaar in de middag i.p.v. ’s ochtends. Uit naar de F1 van VVW. Van hun F3 konden we makkelijk winnen, maar nu in de 1e klasse tegen een F1 selectie van VVW, pfff dat wordt wat.
Toch een beetje zenuwachtig erop af gegaan. Tjee wat een tegenstanders, zomaar even groot en zelfs groter dan ons. De bal ging rollen, de Valken mannen wisten wat ze konden verwachten. De beuk ging er flink in. Ze waren goed voorbereid.
Al snel kwamen we op 0-1 voorsprong, Christian ging goed met de bal aan de haal na een goede pass van Leon. Nog voor de rust kwam VVW op gelijke hoogte.
We gingen goedgemutst de kleedkamer in. Met verboefde koppies zaten we daar, met z’n allen waren we het erover eens dat dit wel wat anders was als we gewend waren. Als we de bal hadden kregen we amper de tijd om te kijken of te spelen.
De tweede helft, potverdikkie, die VVW’rs kwamen goed uit de kleedkamer, al heel snel werd het 2-1, en daarna als snel 3-1. Met nog zo’n tien minuten te gaan kon het bijna niet meer, maar toch Christian stond op scherp. Na een goede pass van Kees, 3-2. Daarna weer een counter, Christian weer alleen op de keeper af 3-3….. Nog een paar minuutjes, houden we de 3-3, of toch…. De scheids gaat met de fluit naar de mond, nog 1 schot van Christian, hij dacht, laat ik dat schot effe afwachten, het schot gaat erin. VALKEN PAKT DE PUNTEN in de laatste minuut. Klasse Jongens, volgende week Zouaven F1 thuis om 11.00 uur. Vandaag waren er uit al zeker 10 supporters mee, volgende week verwacht ik er wel 20!!!!
Bedankt voor jullie inzet, en een prettige herfst vakantie.
De coach gaat een rustig weekend tegemoet, (niet alleen de jongens waren wat zenuwachtig moet ik jullie eerlijk bekennen)