B1 winst , maar sober.

Een verslag tikken over een gewonnen wedstrijd is eigenlijk altijd leuk maar dit keer kost het mij toch enige moeite want bepaald goed was het niet te noemen wat de mannen vandaag lieten zien.
Vanaf de aftrap al direct een veel beter voetballend Valken maar ook al snel het tempo aannamen van de tegenstanders(Geel-Zwart)en lekker meehobbelde.
Al snel denkt een trainer dan:als het resultaat er dan maar komt:winnen!!Toch na 30 minuten kwam de bevrijdende treffer op het scorebord en op naam ven Tim(wie anders?)1-0 meteen daarna 2 doelpunten via Hannes en Jan(toch andere??)RUST.
Na de rust verder zonder Marco,Tim en Mike en met Niels,Leandro en Koos.Vanaf het fluitsignaal tot aan het einde hebben publiek en begeleiding zich vreselijk geergerd aan het slappe en zwakke Valken spel dat er kansen werden gecreeerd was overduidelijk maar steeds ging het voorin mis in de afwerking.Toch gingen er nog 2 in en dus een eindstand van 5-0.Een zeer matige tot slechte wedstrijd die gelukkig wel gewonnen is en door dit resultaat spelen we volgende week tegen VVW B1 om de bezetting van de eerste plek in de poule!!!!!
Er zal wel uit een ander vaatje getapt moeten worden maar heb daar het volste vertrouwen in!!!