Alleen het tweede laat een steekje vallen.

Valken 1 wint de inhaalwedstrijd thuis tegen RK Edo met 3-2. Op een zonovergoten sportpark staat het na 45 minuten nog 1-2. Lennard Groot opent de score met een prachtige goal. Nog binnen het kwartier wordt de 1-1 gemaakt via een pingel. Na 30 minuten zorgt een vrije trap aan de zijkant voor de aanleiding van de 1-2. Bij de eerste paal wordt de bal doorgekopt. Deze verdwijnt rechtstreeks achter doelman Dekker. Na rust gaat Valken uit een ander vaatje tappen. Via feller spel en beter combinatievoetbal wordt Edo de verdrukking in geduwt. Eerst mag Peter Bakker een penalty feilloos binnen schieten. Daarna is het rond de 80e minuut John Bleeker die met een prachtig diagonaal schot de 3-2 binnen schiet. Edo zet nog wel aan maar komt niet in de buurt van Frank Dekker. Als ook de linksback zich bij zijn eigen ingooi laat gaan door Martijn Meester in de buik te schoppen – rood betekend dit – is het Goorner verzet helemaal gebroken. Valken blijft dankzij deze uitstekende overwinning in het spoor van Always Forward.

Valken 2 verliest thuis kansloos tegen het tweede team van Westfriezen uit Zwaag. Met maar liefst 0-4 gaan de mannen van Harry Sierkstra de bietenbrug op.

In het C-stadion speelt Valken 3 tegen het 3e elftal van West Frisia DP uit Enkhuizen. Ze winnen prima met 4-2.

De helden tenslotte spelen in Hoorn tegen HSV Sport 1889 3. Na een 2-2 ruststand winnen de helden – evenals Valkens vlaggenschip – met 2-3. Hessel Bossch en 2 maal Zeger Davidzon zorgen voor de Hemmer productie.