F1 – nog steeds ongeslagen !

Daar stonden we weer, de tweede wedstrijd in de 1e klasse, thuis tegen de Zouaven F1. Op papier toch een pittige tegenstander. Voor de meeste van ons de eerste keer tegen de Zouaven. In de drie jaar dat de meeste op de voetbal zitten hebben we nog nooit tegen de Groote-/Lutjebroekers mogen ballen.
Van oudsher heeft de Z. een sterke jeugd, dus de match werd serieus aangepakt. Al snel bleek dat we een veldoverwicht hadden. We waren net ff sterker in de duels. De Z. werd een beetje overdonderd, ook zij hadden geen idee wie ze tegenover zich kregen.
Al snel kwamen op 1-0, ons wapen om een corner er in 1 keer in te knallen werkt nog steeds. Kees draaide de bal naar de goal. Een Z. speler kon de bal nog wel ff beroeren, maar hij ging er toch in. Daarna nog een vrije trap, wederom sterk in gebracht richting de (kleine) keeper, de bal viel precies tussen de verdediging en keeper, Christian was er als de kippen bij om hem langs de keeper te tikken. Rust 2-0.
De tweede helft begon wat slordig, de mannen waren nog wat met de heerlijke versnapering van Mitch bezig denk ik. Z. kwam terug tot 2-1. Toen brak er een spannende fase aan, met duels op het scherpst van de snede gingen beide teams op jacht naar een goal.
Wederom uit een vrije trap knalde Christian dit keer zelf over de keeper heen. 3-1. De wedstrijd was beslist.
Klasse jongens, 2 wedstrijden in de 1e klasse en de volle 6 punten in de tas.
Volgende week de uitwedstrijd tegen de F1 van Westfriezen. Dan gaan we er weer voor!