Valken B1 wint topper in Wervershoof!

J.l. zondagmorgen heeft Valken B1 onder het genot van een heerlijke zon zijn tegenstander VVW in eigen huis op een correcte en sportieve wijze aan de kant gezet.

D.m.v. een eigen goal kwamen wij verrassend met 1-0 achter, echter was het Joost Kuné die binnen 2 minuten de gelijkmaker produceerde, 1-1.
Tot aan de thee bleef deze stand op de borden staan.

Na rust bleeft VVW stug verdedigen maar bleven wij de bal goed rondspelen op zoek naar de voorsprong. Die kwam er ook na 10 minuten spelen maar tot ieders verbazing keurde de scheidsrechter (type Braamhaar op leeftijd….) na een onderonsje met de grensrechter/begeleider de treffer niet goed.

Hierop gingen wij er een grote schep bovenop doen oftewel het baltempo werd verhoogd. Mooi was dan ook om te zien dat wij binnen 15 minuten via doelpunten van Tim, Hannes en Leandro uitliepen tot 1-4!

Een mooie overwinning en is het binnenkort niet verkeerd om even naar de stand op www.knvb.nl te kijken. De komende wedstrijden tegen Kaagvogels en RKEDO (uit) zullen duidelijk maken of wij aanspraak mogen maken op de gewenste 1e plaats.