Thuisdag

THUISDAG – THUISDAG – THUISDAG – THUISDAG

Vooraf tekende Wim de Haart wellicht voor het puntje, achtertaf bekeken had hij er 3 moeten hebben. Het is niet anders, de 2 goals van Mark Dop leverden een 2-2 gelijk spel tegen de Horinezen op. Door het puntverlies afgelopen zondag tegen koploper Always Forward maakt Valken even een pas op de plaats daar waar het gaat om de koppositie. Valken staat nu 5e achter Forward, Spirit, De Rijp en West Frisia DP. Wellicht dat komende zondag de aansluiting weer betekend. Dan moet er echter wel gewonnen weer van De Rijp in het nu al beladen duel. Vooraf – en hopelijk ook achteraf – zullen de handen geschut worden door beide trainers en diens (ex)spelers. Het verhaal van plaatsje verwisselen kent u inmiddels wel.

Het 2e team speelde zich weer afgelopen week tegen FC Den Helder 2 weg van de onderste plaatsen. De 2e overwinning van het seizoen (1-3) betekende punt 7, 8 en 9 voor de formatie van Harry Sierkstra. De 8e stek is nu stevig in handen want nummer 9, SVW ’27 3 heeft nog maar 5 punten weten te behalen. Tegenstander komende zondag, 11:30 op Sportcomplex De Drieban aan de Koggeweg is het op de 5e stek bivakerende Vitesse ’22 3 uit Castricum. Zij wonnen vorige week met 2-4 van laagvlieger Uitgeest 3. Vitesse heeft 15 punten uit de 8 gespeelde wedstrijden weten te bemachtigen.

De 4-0 overwinning van Valken 3 afgelopen zondag op het 2e van Apollo ’68 steeg het 3e naar de 2e plek omdat Hollandia 4 niet verder kwam dan een 3-3 gelijkspel bij VVW 3 (5e stek). Komende zondag is Valken 3 vrij om zich volledig op te kunnen laden voor het treffen een week later tegen Hauwert ’65 2.

Valken 4 staat nu echt op nummer 1! De 3-7 overwinning in Hoogkarspel tegen Spirit 30 5 deed niet alleen de thuisploeg naar nummertje voorlaatst belanden, Valken 4 staat nu echt nummer 1. Komende zondag moet deze plek worden verdedigd in de uitwedstrijd bij Schellinkhout 3 dat op de 4e plek staat. Aanvang aan het IJsselmeer is 11:00.

De gestaakte wedstrijd tegen VVW 8 is voor Valken 5 nog niet in de stand opgenomen. Hierdoor verliezen de helden 1 positie op de ranglijst en zakken naar 7. Tegenstander zondag thuis om 12:45 is Twix TSV 3 die op de 9e plaats staan. De kans op een verhitte strijd is aanwezig in het C-stadion dus zorg dat u op tijd bent….

De veteranen kregen een weekje rust om vandaag aan te treden tegen de Zeevogels veteranen. Valken speelde 4 wedstrijden, de gasten 2 maal zoveel. Vervelende bijkomstigheid is dat ze ze alle 8 wonnen en derhalve gewoon nummer 1 staan. Gemiddeld scoren ze ook nog eens 5 maal per wedstrijd, dus de Hemmer Veteranen kunnen de borst nat maken! Aanvang 11:00.

Ten slotte de dames. Door de 2-0 nederlaag vorige week bij LSVV, de huidige nummer 3, zijn de meiden veroordeeld tot een plek onderin. Waarschijnlijk is dit de 6e positie daar nummer 5 Andijk 5 punten meer heeft en nummer 7, Winkel, er 4 minder heeft. De dames krijgen zondag om 12:30 bezoek van de dames van SRC uit Schagen. Een overwinning moet gebeuren, want de Schagenezen staan onderaan met slechts 1 schamel puntje. De heenwedstrijd werd door de Valken-dames met 1-2 gewonnen.

Genoeg te beleven op het sportpark aan de Koggeweg. U bent allen van harte uitgenodigd om deze thuisdag mee te beleven. Met bal na natuurlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Aaron Broersen, 17-06 (13 jaar)
Niels Laan, 17-06 (31 jaar)
Manon Bregman, 20-06 (22 jaar)
Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken