F1, na een koude start de tas weer vol gestopt!

Toppertje weer! Zijn wij nou zo goed?? Het begint er aardig op te lijken.

Uit naar de Woudia F1, de ploeg die in hetzelfde schuitje zat als ons. Pas later in de competitie gestart omdat ze te laag ingedeeld waren, sindsdien ook voor hen bijna alleen maar winstpartijen. Verwachting bij Woudia was dus hoog, dat moet lukken tegen de Valken dachten ze.
De Valken mannen in het veld hadden, zonder dat de coach het wist een mooie tactiek verzonnen!
Woudia mocht aftrappen, 1 tikje naar voren, speler met wit shirt loopt naar het Valken doel, legt aan, schiet, en jawel, 10 seconden gespeeld, 1-0 achter. Zo zijn we wakker?
Achteraf gezien een mooie tactiek, de tegenstander begon gelijk geintjes te maken, ha weer een makkie vandaag!
Maar toen begonnen de Valken mannen, jetzt geht losh (of zoiets), na 5 minuten werd de stand gelijk getrokken en voordat de Woudia-wit-hemden het wisten stonden ze moet 1-4 achter. Vier goals gemaakt door hard werken van alle acht rood – groenen. Christian, Mitch, Frank en Kees knalden ze langs de verbouwereerde keeper. Als je alles wint zoals Woudia, is dit ff slikken.
De tweede helft stonden we gelijk op scherp, enkele weken terug moesten we de tweede helft eerst op gang komen, maar nu waren we er gelijk bij, reeds in de eerste minuut kwam de stand 1-5 op het bord, geleidelijk werd de stand uitgebreid naar 2-7, vlak voor tijd prikte Woudia er nog 2 bij. Eindstand 4 – 7. Weer 3 punten, ondanks de late opstap in de 1e klasse beginnen we nu al aardig naar de top in het klassement te kruipen, volgende week Always Forward (weer withemden) op bezoek. We kijken uit naar de confrontatie met de Blokkers F1, dat is de te kloppen ploeg in deze klasse, das echt top!
Volgende week 11.15 uur op het Valken veld, we zien jullie graag weer komen!

Groeten
Corrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Manon Bregman, 20-06 (22 jaar)
Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Jesse de Wit, 22-06 (22 jaar)
Joey Boon, 23-06 (23 jaar)
Copyright © 2024 De Valken