B junioren : slecht, maar winst!!!

U weet zich allemaal de uitspraak van Johan C te herinneren?? Als je een slechte wedstrijd weet te winnen doe je het goed!!En dat was wel van toepassing vandaag want het was de minste partij van de jongens maar wel met 3 punten in de tas naar huis!
Om 12.45 uur de aftrap tegen het altijd lastige RKEDO
want uit het verleden en dan zeker vorig seizoen werden we afgedroogd door RKEDO!!We hadden dus wat goed te maken maar dat bleek nou niet direct uit de beginfase want het ging slap en ongeinspireerd.
Maar wat RKEDO liet zien was nog beroerder dus hadden we de wedstrijd wel in handen en wat heb je dan nog nodig?? Een mazzeltje!! En dat gebeurde want een schot op doel spatte uiteen op de lat en kaatste via het hoofd van de keeper in het doel 0-1.
Wanneer het niet lekker loopt kijk je als trainer naar de momenten waarin het wel goed gaat en dat was vandaag de corner die we op een prachtige manier nemen waarbij de spelers verzamelen op randje zestien en vandaar de posities innemen bij het nemen van de bal. Gevolg?? Tegenstanders hebben moeite met dekken en staat er altijd wel iemand vrij en in dat laatste geval was dat Jos die de bal hard achter de keeper knalde 0-2.RUST.
Ook na de rust een slechte pot met een Tim Wilderink die bijna door paps naar het C veld werd gestuurd alwaar de dames van RKEDO voetbalde!!Een positieve rol speelde Jan Boon die met de week beter gaat voetballen zonder zich over de kop te lopen(gebeurde voorheen nog wel eens).Een aktie van Joost Kune(ook een goede pot vandaag!!)werd verstoord door een boefje van RKEDO en de bal ging op de stip vanwaar Mike Houtman de stand op 0-3 zette.Daarna de3 wedstrijd gecontroleerd en uitgespeeld als echte profs!!
Jongens, snel vergeten en volgende week naar MFC waar we ook weer vol aan de bak zullen moeten!!
18 punten uit 6 wedstrijden is uiteraard iets om niet te vergeten!!