Waar doelpuntenfestijn op het sportcomplex

Minimaal 28 goals in 5 wedstrijden, dan kunnen we dus wel spreken over een waar doelpuntenfestijn op het Valken-sportcomplex.

Beginnen we maar weer met Valken 1. In een ware thriller gaat de formatie van Wim de Haart naar een 2e plek op de ranglijst! En dat allemaal door een goal in de laatste minuut van Patrick van Veen. Tegenstander De Rijp komt murw het veld afgelopen, en terecht: De stand was voor die goal nog 4-4(!). Valken wint dus met 5-4. Goals aan Hemmer zijde zijn gemaakt door Lennard Groot, Martijn Meester (2), Peter Bakker en als gezegd Patrick van Veen.

Bij Valken 2 zien we dezelfde uitslag, echter in het nadeel van Valken. Vitesse ’22 3 gaat er met de 3 punten van tussen. Daar hadden ze bij de rust nog niet aan kunnen denken, ze stonden met 3-1 achter. Dat Valken 2 dit weggeeft heeft men dus aan zichzelf te wijten, een 3-0 voorsprong mag je niet weggeven is de algeheel heersende mening. De Hemmerproductie komt op naam van de wederom in genade aangenomen Mike Leegwater (2), die overigens rood kreeg, Jos Dalmulder en Dennis de Wit.

Bij de helden zien we een gelijkspel in de wedstrijd van de op leeftijd rakende mannen van TSV Twisk 3. De gasten zeuren, praten en ruzien naar hartelust, spelen 60 minuten tegen 10 man, rood voor keeper John Beemster, maar weten niet te winnen. Valken 5 knokt zich na een 0-1 ruststand naar een 2-2 gelijkspel. Goals van Hessel Bossch, in de laatste minuut ook rood, en een penalty van Peter Dekker.

U las het al, minimaal 28 goal. De veteranen stonden met de rust tegen koploper Zeevogels met 3-0 voor, de einduitslag is vooralsnog onbekend.

En de dames winnen ook. Tegen hekkensluiter SRC uit Schagen weten de meiden met 3-0 te winnen.