A-junioren afgelast, B1 wint tegen 12 man!

Nadat wij vernomen hadden dat de A junioren tegen onze buren VADA was afgelast konden we ons helemaal voor 100% gaan richten op de wedstrijd van de B junioren tegen MFC. Om 11.00 uur de aftrap en meteen een fel MFC maar hielden prima stand en kwamen onder de druk vandaan en met verzorgd voetbal namen we het heft in handen. Toen de keeper van MFC bij een achterbal de bal precies in de voeten schoof van Tim was daar perfect de 0-1!!Bij een spaarzame uitbraak van MFC ging de spits alleen op de keeper af en ik hield mijn adem in maar gelukkig was er nog een verdediger die met een prachtige sliding de bal raakte en hem richting keeper tikte en die hem daarna wegtrapte!!

Grandioos………of….nee toch??…..jawel de man met de fluit gaf een strafschop!!!!!!!

Het hele seizoen ben ik op mijzelf aan het letten om mezelf in te houden bij vreemde situaties maar nu ging ik door het lint want een mooiere aktie van een verdediger kan je niet verzinnen!!!!

Maar bij deze wil ik aan de omstanders en meegereisde publiek mijn excuses aanbieden voor mijn gedrag en taalgebruik want ik ging te ver en heb dat ook aan de jongens uitgelegd.De pingel ging er in en de stand was weer gelijk: 1-1. Toch ook daarna een veel beter voetballend Valken maar kwam vaak niet aan voetballen toe door de aanslagen van de Heren van MFC!!!De scheids deed heerlijk mee en liep in de middencirkel lekker rondjes!!!Gelukkig overwon het voetbal en ook nog met prachtige doelpunten!!Een aanval over rechts werd bekroond met een fraaie voorzet en daar kwam onze 1 meter 50 lange kabouter Joep Opdam die werkelijk op een fraaie manier(via trappetje??)hoog boven zijn tegenstander uit torende en keihard de 1-2 tegen het netje kopte!!

Daarna was het wederom(vorige week ook al) Jos Kraal die een corner hard en zuiver inschoot: 1-3

Ook na de rust een veel beter voetballend Valken en een schoppend MFC die nog 1 keer met een offensief(je) kwamen.Daar werd prima mee omgegaan en zelfs in een tegenaanval was het Leandro die er 1-4 van maakte.En daarna was het Hannes Slaaplekker(wederom te laat op parkeerterrein!!)die de eindstand op 1-5 zette!!

Jongens, keurig gedaan en volgende week tegen AFC34 die we ook gaan opvreten!!

Ook het nieuws dat we op 30 november voor de beker tegen De Zouaven B1 moeten was leuk want daar speelt onze ex ploeggenoot Bart Boon.

De trainer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Jurre Koopman, 17-07 (20 jaar)
Paul Ottens, 17-07 (16 jaar)
Johan Dekker, 19-07 (52 jaar)
Robin Vreeker, 19-07 (17 jaar)
Iris Hooijboer, 21-07 (19 jaar)
Sem Pater, 21-07 (14 jaar)
Rick Vroling, 21-07 (26 jaar)
Mirjam Rood, 22-07 (46 jaar)
Copyright © 2024 De Valken