Valken F1 de topper uit tegen de Blokkers F1….

Zaterdag morgen 08.30 uur vertrek, de hele nacht regen, gaat het door, ik hoop het wel, gelukkig we kunnen gaan naar het mooie nieuwe complex van de Blokkers. De mannen staan op scherp, ze weten wat ze kunnen verwachten. Blokkers staat 1e met 9 wedstrijden, 27 punten! M.a.w. alles nog gewonnen.
De mannen zijn ervan overtuigd dat dit vandaag gaat veranderen. Het wordt geen makkie, maar winnen doen we…. De eerste helft was fantastisch, na 5 minuten al 1-0 achter, een corner werd hoog voorgegeven, daar stond die blokkenier, die een kop boven de (altijd) kleine Valken mannen uitstak, hij hoefde maar te knikken en de bal zat. De Valken mannen de moed niet op, ondanks de sterkere tegenstander bleven we goed voetballen, probeerden we de bal door die muur te krijgen en zowaar in de 14e minuut was het raak. Na 4 schoten op de keeper van Blokkers was het Mitch die hem er eindelijk door kreeg. 1-1, een heel mooie ruststand.
Na 5 minuten rust stonden we al weer buiten, we hadden er zin in, je kon voelen dat er een sensatie in de lucht hing.
5 minuten later kwam Blokkers pas het veld op, vanaf de aftrap kon je merken dat ze op hun donder hadden gehad. Tjonge, de bal ging nog sneller rond en ze hebben daar een paar spitsen staan die bij de Ajax F1 niet zouden misstaan. De 3e minuut na rust begon het, de 7e minuut na rust wisten wij waar we stonden… binnen 5 minuten werd de ruststand van 1 tegen 1 omgezet in een achterstand van 5 tegen 1, ja jullie lezen het goed, razendsnel werden we aan de kant gezet. Tja, daar sta je dan, als coach, daar valt niets aan te doen, positief blijven was het motto. Gelukkig herpakten we ons daarna weer snel, de koppies gingen weer snel iets hoger, niet hoog genoeg helaas, de tegenstand was gewoon te sterk deze keer. De Blokkers prikten er nog 2 bij. Eindstand 7 tegen 1. het is niet anders, volgende keer beter.
Volgende week thuis tegen de Westfriezen, de tegenstander die onze eerste punten afpakte dit seizoen, we gaan dus met revanche gevoelens het veld op.
Maar eerst komende woensdag de Pieten op bezoek in de Banne, iets wat de jongens (gelukkig) veel belangrijker vinden dan die 7 – 1 van vandaag.
Veel plezier allemaal,
Tot meels,

Corrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Dion Bouwman, 27-07 (20 jaar)
Bry? le Blanc, 29-07 (21 jaar)
Nomi Stheins, 29-07 (19 jaar)
Lieke de Wit, 29-07 (15 jaar)
Anne de Groot, 30-07 (29 jaar)
Copyright © 2024 De Valken