Niks last van de koude wind,
Niks zenuwachtig omdat we uit hadden verloren,
Niks opkijken tegen die lange mannen uit Zwaag!
Werelds werd er gevoetbald, van begin af aan ging de beuk erin.
Met een iets sterkere tegenstander, vooral achterin had Westfriezen het aardig voor elkaar. Er was bijna niet doorheen te komen.
De eerste helft werd afgesloten met een 0-1 achterstand, we kregen de bal niet weg na een corner en ze prikten dus een stapel verdedigers in het hoekje. We gaven de moed niet op, gingen op jacht naar de gelijkmaker, helaas zat die er de 1e helft niet in. Na een overheerlijk bakkie Limo kwamen sterk terug de 2e helft. Westfriezen bleven wel de iets betere ploeg, maar we deden niet onder voor qua kansen. Eindelijk, halverwege de 2e helft kwam de gelijkmaker, na goed doorzetten van Christian prikte Pim de bal erin, 1-1!
Hierna was het een gelijk opgaande strijd met de betere kansen voor De Valken. Met uitblinker Bart in de verdediging en een heel goed keepende Kees wisten we achter geen tegengoal meer te incasseren, jammer dat de kansen voorin niet benut werden, we hadden zeker mogelijkheden om de winnende te maken, maar de bal wilde er niet in.
Al met al hebben we een fantastische wedstrijd gespeeld en het publiek van zowel de Valken als de Westfriezen waren vol lof over het getoonde spel.
Er stonden zeker 30 man/vrouw om het veld, het aantal begint te stijgen. Volgende week weer thuis, dan tegen de VVW F1 uit Wervershoof. We gaan er weer voor.
We willen die tweede plek pakken achter de Blokkers.