Geen nederlagen te noemen vandaag

Valken 1 bekert door. Na een 2-3 overwinningen in Egmond aan Zee bij Egmondia is de volgende ronde bereikt. Matchwinner aan Hemmer zijde is Dolph Karel die in de laatste minuut de winnende treffer maakt. Lennard Groot (1-0) en Gerard Laan (2-2) gingen Dolph voor met scoren.

Het 2e behaalt een keurig resultaat in Heerhugowaard door met 3-3 gelijk te spelen tegen SVW 27 3. Alle goals vielen na rust. Na een 1-0 achterstand maakt Niels Kool gelijk. Dan wordt het 1-2 door Dennis de Wit en komt SVW andermaal – via 2-2 – op 3-2 voor. Andermaal Dennis de Wit zorgt voor het puntje door zijn 2e van de dag te maken.

De helden van Valken 5 vergooien een 3-0 voorsprong bij rust binnen 10 minuten na de thee. Dan staat het zomaar weer 3-3. Daarna hervindt Valken 5 zich en dienen beide ploegen genoegen te nemen met een punt. 5-5 is de korfbaluitslag in het C-stadion. Bij de helden zijn Zeger Davidzon (3 maal) en Peter Dekker (2 maal) de doelpuntenmakers.

De dames kregen bezoek van nummer 3 MFC. Aan niets was te zien dat de Medemblikkers hoger staan op de ranglijst. Valken wint dan ook zeer eenvoudig en verdient met 2-0. Doelpuntenmakers hier waren Danielle Karel en Marleen Ruiter.

De B1-junioren staan bovenaan en verbeterden deze positie door op Valkens hoofdveld met 2-0 te winnen van naaste concurrent Spirit 30. Een goal voor en eentje na rust waren voldoende om de punten thuis te houden.